1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2017 16:31

Ανοίγει η αυλαία στους Αμπελόκηπους

Με την αυριανή αναμέτρηση της Ελπίδας με τον Πανναξιακό στους Αμπελόκηπους ανοίγει η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών (24/2, 19.30).
Η Ελπίδα δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και στο -1 από τον Αίαντα και την 9η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πανναξιακός είναι σε ρυθμούς φάιναλ-4 και εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την 2η θέση της βαθμολογίας. Στα ευχάριστα το κενό απουσιολόγιο του Γιώργου Ρούση, με την ομάδα της Νάξου να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη πλήρης.

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι πολύ δύσκολος, καθώς αντιμετωπίζουμε μία φορμαρισμένη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Ελπίζω αυτή τη φορά να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Γιώργος Ρούσης: «Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά σίγουρα δε θέλουμε να χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή και θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 20:20 posted by ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ

    Καλά τα πιστεύουνε αυτά που λένε οι προπονητές, γιατί κάτι μου λέει ότι θα παρακολουθήσουμε το ίδιο έργο σας με το Ελπίδα-Μαρκόπουλο (3-2) ......αλλάξανε και ημέρα και ώρα, γιατί? Σοβαρό πρωτάθλημα και το φετινό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.