1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-09-2015 21:13

Νίκησε στα «σημεία» ο Παμβοχαϊκός

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από τα λάθη και τα νεκρά σημεία των δύο ομάδων, ο Παμβοχαϊκός επιβλήθηκε της Κηφισιάς με 3-2 στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» που διεξάγεται στη Νέα Πέραμο.

Η Κηφισιά παρουσιάστηκε χωρίς τα... βαριά όπλα της. Ο Μπισέτ ακόμη δεν έχει έρθει στην Αθήνα, ο Στεφάνου προφυλάσσεται για να μην επιβαρυνθει και ο Γιοβάνοβιτς μπήκε αλλαγή για το μπλοκ καθώς χρειάζεται χρόνο προετοιμασίας.

Ο Παμβοχαϊκός από την άλλη επέλεξε να κάνει μόνο μία αλλαγή, δίνοντας χρόνο στους παίκτες που θα αποτελέσουν τη βασική εξάδα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, ενώ το πιο δυνατό σετ ήταν το δεύτερο. Ξεχώρισαν οι Κάιο από τον Παμβοχαϊκό και Κόβαλτσουκ και Ρουμελιωτάκης από την Κηφισιά, οι οποίοι και κράτησαν την ομάδα των βορείων προαστίων στην επίθεση.

Τα σετ: 3-2 (20-25, 28-26, 19-25, 25-17, 15-12)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χριστόπουλος) :Δημητριάδης, Πελεκούδας, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβελτ, Παπαδόπουλος Τζ. /Εφραιμίδης (λ), Γεωργίου

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Χριστοφιδέλης, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Παπαγγελόπουλος, Κόβαλτσουκ / Κάπελας (λ), Γιοβάνοβιτς, Κόντος, Σπορτσκλεντ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.