1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-09-2015 22:25

Όλα τα λεφτά στο... 7

Από νωρίς ξεκινούν τα ντέρμπι στο πρόγραμμα της Volleyleague, με τον Φοίνικα Σύρου να υποδέχεται τον πλήρως ανανεωμένο Ολυμπιακό στην Ερμούπολη. Ωστόσο η μεγάλη ημέρα θα είναι αυτή της έβδομης αγωνιστικής, στην οποία θα δούμε τρία ντέρμπι, με τις ομάδες που τερμάτισαν πέρσι στην πρώτη εξάδα.

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης λίγο πριν το τέλος του περσινού πρωταθλήματος να έχασε την ευκαιρία για την τετράδα και να τερμάτισε έκτος, και η Κηφισιά να πήρε την πέμπτη θέση, σίγουρα όμως τα παιχνίδια μαζί τους αποτελούν ντέρμπι, αφού ξέρουν να κόβουν βαθμούς και να ανεβαίνουν στα ψηλά. 

Η σειρά των περσινών ημιτελικών του πρωταθλήματος ήταν σίγουρα για γερά νεύρα, αφού ο Παναθηναϊκός παραλίγο να στερήσει από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, συνεπώς και την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό το ζευγάρι των ημιτελικών συναντιέται στην δεύτερη αγωνιστική. Την τέταρτη αγωνιστική ο τέταρτος Παναθηναϊκός δεν ηρεμεί και υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει ως την Αλεξανδρούπολη. Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ στην πέμπτη αγωνιστική. 

Τα βλέμματα πέφτουν σύντομα στην έβδομη αγωνιστική που θα παιχτούν τα μεγάλα ντέρμπι. Ο Φοίνικας Σύρου που θέλει να διεκδικήσει παραπάνω εφέτος, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ στο «Μελίνα Μερκούρη» θα γίνει το παιχνίδι των αιωνίων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ακόμη, η Κηφισιά περιμένει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στην ένατη αγωνιστική ο Εθνικός επισκέπτεται την Ερμούπολη. Στην δέκατη αγωνιστική οι διεκδικητές του τίτλου συναντιούνται στο «Παλατάκι», ενώ ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον Έβρο. 

1η αγωνιστική: Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός
2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός
5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
7η αγωνιστική: Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΑΟ Κηφισιάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
9η αγωνιστική: Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.