1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-09-2015 19:27

Στην Ερμούπολη η τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Το σύστημα του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2015-16 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην συνεδρίαση που προηγήθηκε της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Θα υπάρξουν νοκ αγώνες και ένας όμιλος των τεσσάρων ομάδων:
Tο τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου θα γίνει στην Πάτρα όμιλος με την συμμετοχή της Παναχαικής Πετοσφαίρισης 2013, του Ολυμπιακού, του Α.Ο.Κηφισιάς και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου. Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου θα προκριθεί ως διοργανωτής του φάιναλ-4 που θα γίνει 30-31 Ιανουαρίου 2016. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν μεταξύ τους στη Β΄ φάση του ομίλου που θα γίνει 17 ή 18 Οκτωβρίου και η ομάδα που θα προκριθεί θα περάσει στο φάιναλ-4 μαζί με τον Α.Ο.Φοίνικα.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες. Τα ζευγάρια:

Α. Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Β. ΠΑΟΚ – Α.Σ.Άρης
Γ. Ηρακλής – Γ.Σ.Λαμία
Δ. Παμβοχαικός – Παναθηναϊκός

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Α θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Β στην έδρα του ΠΑΟΚ ή του Άρη και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Γ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Δ στην έδρα του Ηρακλή ή της Λαμίας και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link Volley Syros Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 21:12 posted by Volley Syros

    Αγαπητέ Volleyakia όσον αφορά τήν πρώτη σου απορία αυτές οί ομάδες έπαιξαν αυτές κερδίσαμε.Τώρα εάν ειδικά υποστηρίζεις ομάδα τού παλαιού ΠΟΚ ή τής Θεσ/κης καί φοβάσαι μήν πάρει κάποιον επιπλέον τίτλο η ΣΎΡΟΣ δέν έχω νά πώ κάτι,απλά λυπάμαι.Επιπλέον τό νησί μόνο έδρα δέν είναι καί χειροκροτείτε ό κόσμος όλος.

  • Comment Link Volleyakias Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 15:51 posted by Volleyakias

    Ναι το πρωτο λιγκ καπ στο οποιο δεν κατεβηκαν με πρωτες ομαδες Ηρακλης και Ολυμπιακος στους ομιλους τους και το πηρατε μα αντιπαλο την Καλαμαρια που λιγο μετα εφυγε απο το πρωταθλημα και διαλυθηκε. Πω πω τιτλος κυριε μη οπαδε.

  • Comment Link Volley Syros Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 20:49 posted by Volley Syros

    Αγαπητέ volleyakia έχουμε πάρει τό πρώτο League Cup καί ένα τελικό πού δέν μάς άφησαν νά παίξουμε κάπου στήν Μίκρα.Μάλλον οί διοργανώσεις είναι πετυχημένες χωρίς οπαδιλίκια θά έλεγα εγώ.

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 10:51 posted by volleyakias

    το έχω ξαναπεί, να γίνονται με νόμο μόνιμα(χε χε) οι αγώνες για όλες τις διοργανώσεις στη Σύρο μήπως και πάρουν κανένα τίτλο. Πόσες φορές έγιναν φάιναλ φορ κυπέλου και Λιγκ καπ εκεί τα τελευταία 4 χρόνια; Καταντάει σκάνδαλο ρε παιδιά, έλεος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.