1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-08-2015 16:27

Το μυαλό ήδη στην Ουγγαρία

Η χθεσινή ιστορική νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ που «σφράγισε την πρόκριση αλλά και της Ουγγαρίας στην Πολωνία ξεκαθάρισαν το τοπίο για τις δύο από τις τρεις ομάδες που θα συνοδεύσουν την Τουρκία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Παντελής Λώλης - Τελ Αβίβ, αποστολή

Ελλάδα και Ουγγαρία θα «μονομαχήσουν» 3 και 6 Σεπτεμβρίου σε διπλά παιχνίδια για την πρόκριση στον τελικό και το μόνο που απομένει να μάθουμε απόψε είναι ποια από τις δύο ομάδες θα είναι στην δεύτερη θέση και θα παίξει στην έδρα της το δεύτερο παιχνίδι. Η Εθνική κάνοντας το «2 στα 2» απόψε (19.30) επί του Ισραήλ, που καίγεται για τη νίκη για να μπει στην τετράδα, «κλειδώνει» την δεύτερη θέση του ομίλου και την Τετάρτη μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Βουδαπέστη για να παίξει την Πέμπτη με την γηπεδούχο ομάδα. Στο μυαλό των κοριτσιών του Γιάννη Καλμαζίδη δεν υπάρχουν και πάλι σενάρια για την δεύτερη ή την Τρίτη θέση. «Κερδίζουμε και συνεχίζουμε» είναι το σύνθημα στην αποστολή της «γαλανόλευκης» που πέρασε το πρωινό της στο ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ με βίντεο και ξεκούραση.

Ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει στην διάθεσή του και τις 12 παίκτριες με την Ανθή Βασιλαντωνάκη να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τα στομαχικά προβλήματα που της στοίχισαν την συμμετοχή στο χθεσινό ματς. Ο αγώνας Ισραήλ-Ελλάδα δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Θα υπάρχει ενημέρωση για το σκορ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας www.volleyball.gr. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής και η προετοιμασία για τους ημιτελικούς θα ξεκινήσει την Δευτέρα στο καλοκαιρινό «σπίτι» της ομάδας στην Μεγαλόπολη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.