1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2015 19:48

Καλμαζίδης: «Πρόκριση... καροτάκι για τα κορίτσια»

Ικανοποιημένος για πολλούς λόγους εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με το Ισραήλ, ωστόσο χαρακτήρισε την ιστορική πρόκριση της εθνικής γυναικών στα ημιτελικά του European League ως ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλειδώσαμε την θέση μας στον ημιτελικό απέναντι σε μια μαχητική αν και όχι πολύ υψηλών προδιαγραφών ομάδα, όπως είναι το Ισραήλ. Παρά τα προβλήματα που είχαμε καταφέραμε και δείξαμε σταθερότητα και σοβαρότητα», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Μένει να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι αύριο και μετά θα ετοιμαστούμε για τον ημιτελικό. Εγώ βλέπω ότι έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα σε πολλούς τομείς. Η πρόκριση είναι ένα επιπλέον… καροτάκι για τα κορίτσια για τη συνέχεια»

Τζίνα Λαμπρούση: "Πετύχαμε τον στόχο, θέλουμε τελικό"
Ευτυχισμένη για την παρθενική παρουσία της Εθνικής στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ εμφανίστηκε η Τζίνα Λαμπρούση. "Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Εθνική μας να βρίσκεται στην τετράδα μιας μεγάλης διοργάνωσης. Όλα τα κορίτσια είμαστε πολύ χαρούμενες που πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο και τώρα ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τον τελικό. Δείχνουμε μέσα από σκληρή δουλειά, χρόνο με το χρόνο, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να αποδώσει καρπούς στο μέλλον".

Ευαγγελία Χαντάβα: "Να πάμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε"
Από την πλευρά η Ευαγγελία Χαντάβα σημείωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που προκριθήκαμε. Ήταν ο αρχικός μας στόχος και από δω και πέρα όλα είναι δυνατά. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα είμαστε πανέτοιμες για τον κάθε παραπάνω. Μας άνοιξε η όρεξη και είμαστε έτοιμες να πάμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν πλέον"

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link παλαιμαχος Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 19:08 posted by παλαιμαχος

    Πως γίνεται η Λαμπρούση να μην παίζει εδώ και 2 χρόνια στην ομάδα της και να είναι εδώ και 2 χρόνια βασική στην Εθνική;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.