Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2015 23:26

Ουάου, πήραμε μετάλλιο!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Απίστευτο κι όμως ενδεικτικό της ΕΟΠΕ. Πανηγυρίζουν επειδή πήρε χάλκινο μετάλλιο η εθνική παγκορασίδων σε βαλκανικό πρωτάθλημα. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους; Tρίτη σε 6 ομάδες και ήττα από τη Β Τουρκίας, που δεν μέτρησε στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα το μπάσκετ παίρνει χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαικό εφήβων και το πόλο παίζει στον μικρό τελικό στο Παγκόσμιο ανδρών. Τι κρίση και ξεκρίση, όποιος έχει όραμα και δουλεύει αμείβεται...

Και είναι ντροπή για τον Τάκη Φλώρο να τον αναφέρουν σαν τον πρώτο Έλληνα προπονητή που πήρε μετάλλιο σε Βαλκανικούς Αγώνες, όταν έχει οδηγήσει την εθνική γυναικών στη 10η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το 2002 στη Γερμανία.

Κατά τ άλλα μπράβο στα κορίτσια στην πρώτη συμμετοχή τους, αλλά και τους εθελοντές προπονητές, αλλά κάποτε παίζαμε σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και δεν ασχολούμασταν με τα Βαλκανικά.

Το είπε ο Ρομπέρτο Πιάτσα και απαίτησε να μεταφερθεί στους παίκτες του Ολυμπιακού. Την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας πρέπει να κάνουν 12.000 μέτρα σε μια ημέρα. Όποιος δεν τα καταφέρει, θα έχει συνέπειες.

Παρότι δεν μας πέφτει λόγος, εκτιμούμε ότι το ρόστερ του Παναθηναικού είναι χειρότερο από πέρυσι, αφού δεν μπορεί η Νομικού να καλύψει τη θέση της ακραίας με υποδοχή και να δείτε που λιαν συντόμως ο Παναθηναικός θα ψάχνει για ξένη.

Μακάρι η Νομικού να βελτιωθεί γιατί την έχει ανάγκη το ελληνικό βόλει, οι τραυματισμοί όμως, αλλά και οι λανθασμένες επιλογές της την έφεραν πίσω, ενώ και η Μερτέκη δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της διαγώνιας σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Μπορεί ο Πανναξιακός να άργησε πολύ , κάνει όμως σπριντ και σε λίγες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις, τόσο για τον προπονητή όσο και τις μεταγραφές, αφού οι Τοτσίδου, Διώτη χρειάζεται να πλασαριστούν από καλές παίκτριες για να υπάρχει αξιόμαχο σύνολο.

Το δίδυμο Κοτσιλιάνου-Ζουπάνι, μετά το Κολέγγιο και το Ρέθυμνο μετακόμισε στην ΑΕΚ, πάλι στην Α2 ανδρών, αφού οι υποχρεώσεις τους στην άμμο, δεν τους επιτρέπουν να δουν ψηλότερα. Δεν κατάφεραν ως τώρα να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην Α1 ανδρών και είναι κρίμα για τον Ζουπάνι που δεν δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε μεγάλη ομάδα, αφού έχει προσόντα και για την Εθνική σάλας.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

7 σχόλια

  • Comment Link Πελοπονησιος Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 09:51 posted by Πελοπονησιος

    θα ηθελα να τονισω κατι που δεν αναφερθηκε καθολου.Βαση της γεωγραφικης επιλογης βλεπουμε και παλι μονο Βορεια Ελλαδα και Αττικη.Αυτο αποδικνυει περιτρανα την ευνειοκρατια που υπαρχει.Δηλαδη η υπολοιπη Ελλαδα δεν υπαρχει!!!!!!!!!
    Επειδη το προπονητικο team καταγεται απο κει!!!!!Κριμα!!!
    Περιμενουμε να δουμε αν και στη σειρα του 2001 θα συμβει το ιδιο!!!Στην Πελοπονησο παντως οι αντιδρασεις παιρνουν την μορφη κατακραυγης πλεον!Και νομιζω πως αυτα τα παιδια εχουν δικαιωμα να καλεστουν εστω για μια προπονηση για να δει και το προπονητικο team την βελτιωση ενα χρονο μετα το Κιλκις!!!!!!!!

  • Comment Link volleyball is my life Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 20:12 posted by volleyball is my life

    Οι γονείς ολων των αθλητριών αγαπητέ GeneralLee θα πρέπει να κάνουν κατανοητό στα παιδιά τους ότι πάντα θα υπάρχει ένας Φλώρος που θα αδικεί με τις επιλογές του καποιες αθλήτριες και στη θεση τους θα παίρνει στην εθνική το παιδί του κουμπάρου, του παράγοντα,του παλαιού παίκτη έστω και σαν μαιντανους!! Τι κι αν δεν παίζουν στην αποστολή, αρκεί να είναι στην δωδεκάδα !! Το είδαμε και αυτό!!Έπρεπε βλέπεις να καθιερώσει κάποιες από αυτές!!Κρίμα για το ελληνικό βόλεϋ όταν το υπηρετούν τέτοιοι παραγοντισκοι και διπλό Κρίμα για τις αθλήτριες που ιδρωνουν και δίνουν όλο τους το είναι στο γήπεδο για να γίνουν καλύτερες αθλήτριες, για να έρθει ένας Φλώρος να τους κρίνει όχι αγωνιστικά και με αξιοκρατία αλλα με βάση τις προσωπικές του γνωριμίες!!

  • Comment Link Rabesatratana Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 08:08 posted by Rabesatratana

    Να κάνουν 12000 χιλιάδες τι; Είσπραξη;

  • Comment Link ΛΟΥΙΣ Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 08:07 posted by ΛΟΥΙΣ

    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΟΥΑΟΥ!!!

  • Comment Link GeneralLee Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 23:43 posted by GeneralLee

    Συμφωνω με τονΣτεφανο σχεδον σε ολα.η εθνικη παγκορασιδων εφτασε εκει που εφτασε χαρη στον Φλωρο και στον Γκουντα εννοειται, αλλα και στους προπονητες "εθελοντες" που βοηθησαν τα παιδια στις προπονησεις σε Αθηνα και Θεσ/κη , δινοντας ολη τους την δυναμη να διακριθουν χωρις να ζητησουν ουτε ενα ανταλλαγμα.Μερακι γαρ και μακαρι νσ παραμεινουν για αρκετο διαστημα οι ιδιοι
    Τωρα μερικοι γονεις αθλητριων που δεν επιλεχθηκαν για την εθνικη ας βοηθησουν με διαφορετικο τροπο τα παιδια τους να κατανοησουν τα αυτονοητα.οτι δηλαδη υπαρχουν και αλλες αθλητριες και ο αθλητισμος εχει και πονο και θυσιες.οι εθνικες υπαρχουν παντα .οι αθλητες προσπαθουν επισης παντα.