1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2015 22:55

Δρίκος: «Ες αύριον τα σπουδαία»

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι εφησυχασμένος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο Σωτήρης Δρίκος ο οποίος περιμένει το αυριανό ματς για να δει την αντίδραση της ομάδας του.
«Ες αύριον τα σπουδαία… Κι αυτό έχει να κάνει με τις προσαρμογές μας στις προσαρμογές των Ρουμάνων. Πλέον μας είδανε, μας ξέρουνε ενώ φάνηκε ότι δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι αύριο κάτι που πρέπει να κάνουμε κι εμείς, κάνοντας λίγα λάθη όπως και σήμερα ή αν είναι δυνατόν ακόμη λιγότερα ασκώντας μεγαλύτερη πίεση», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αυτό που έχει σημασία σ’ αυτή τη διοργάνωση με τα διπλά παιχνίδια είναι το σύνολο των νικών και των βαθμών και στις δύο ημέρες. Το ένα ματς δεν λέει τίποτα».

Στο στρατόπεδο της Ρουμανίας υπήρχε απογοήτευση με τον Ντανούτ Πάσκου να δηλώνει: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά, αλλά έχουμε τη δικαιολογία ότι αυτό ήταν το πρώτο μας ματς καθώς δεν είχαμε παίξει ούτε φιλικά. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη το έδειξε, αλλά ελπίζω αύριο ότι θα είμαστε βελτιωμένοι»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.