1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-07-2015 18:08

Κοκκινάκης: «Δεν θα μας επηρεάσουν τα προβλήματα»

Την υπόσχεση ότι η Εθνική θα κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει πορεία ανάλογη της περσινής στο European League, έδωσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο αρχηγός της Εθνικής πήρε το λόγο μετά τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Σωτήρη Δρίκο και δήλωσε: 

«Γνωρίζουμε όλοι ότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ώρες αλλά εμείς είμαστε εδώ. Είναι δύσκολος ο καιρός, όμως όπως έχω πει και κατ' ιδίαν στον κόουτς δεν πιστεύω ότι τα προβλήματα θα μας επηρεάσουν. Ίσα ίσα, θα μας βοηθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι έχουμε βελτιωθεί. Πέρσι κάναμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Είναι κάτι που κρατάμε, αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να το ξεχάσουμε, γιατί κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική. Έχουμε καλές ομάδες στον όμιλό μας, αλλά σας εγγυώμαι ως αρχηγός ότι σίγουρα θα γίνει η προσπάθεια από εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φέρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε».



**Τα εισιτήρια των αγώνων κοστίζουν 3 ευρώ (την ημέρα) και οι φίλοι του βόλεϊ μπορούν να τα προμηθεύονται από την είσοδο του ΔΑΚ Ευόσμου τις ημέρες των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.