1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 17:09

Αρσενιάδης: «Όλοι υποψιασμένοι πλέον απέναντι μας»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, αποποιούμενος τον τίτλο του φαβορί, παρά την πρώτη θέση στη Volleyleague.

Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στο Φάιναλ φορ, σε μια πόλη που γνωρίζει και αγαπά το βόλεϊ. Όπως και το πρωτάθλημα, που είναι τρομερά, έτσι ανταγωνιστικό νομίζω ότι θα είναι και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. 


Έχουμε τα προβλήματα μας αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε πλήρεις. Κάθε μια μεγάλη νίκη μας δίνει κάτι παραπάνω στο θέμα της ψυχολογίας. Έχουμε  φιλοδοξίες, αλλά είμαστε ρεαλιστές. Δεν βλέπουμε πιο μακριά. Θυμίζω ότι η ΑΕΚ μας έχει κερδίσει δύο φορές και όλοι πλέον είναι υποψιασμένοι. Δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν. Στις άλλες ομάδες υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τα πάντα. 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 19:50 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κόουτς,βγάλε τά στρουμφάκια, όπως είπαν "κάποιοι",στό παρκέ,καί απαντήστε γιά μιά ακόμη φορά.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.. Πάντως,ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" πού έχετε φέρει τήν ομάδα "ΕΔΩ" σέ κύπελο, καί πρωτάθλημα.. Άσχετα μέ τό αποτέλεσμα.. Είμαστε υπερήφανοι γιά σάς.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..
    ΑΑΑΑΟΟΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑ !!!..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.