1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2013 13:58

Στ. Καζάζης: «Να... ξεκολλήσει η ομάδα από την ξέρα»

Η πρώτη προπόνηση του Παμβοχαϊκού υπό τις οδηγίες του Στέλιου Καζάζη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) στο κλειστό "Γ. Τριαντάφυλλος".
 
Ο νέος τεχνικός του Παμβοχαϊκού βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι στο Βραχάτι, συζήτησε με τον διευθυντή του τμήματος, Βασίλη Καλλιμάνη, καθώς και με τους συνεργάτες του. Ακολούθησε η παρουσίαση του στους αθλητές και η πρώτη σκληρή προπόνηση, διάρκειας 2,5 ωρών.
 
Το βάρος έπεσε στην τακτική, καθώς και στο ψυχολογικό κομμάτι και πλέον, το μυαλό του προπονητή και των αθλητών βρίσκεται αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (16/11, 19:00) με τη Νίκη Αιγινιού. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Στέλιος Καζάζης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Παμβοχαϊκού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Ρωμανό και τη διοίκηση για τη συνεργασία και έδωσε το στίγμα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Παμβοχαϊκού, κ. Ρωμανό, που με έκαναν μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το καλύτερο δυνατόν", επισήμανε αρχικά ο Στέλιος Καζάζης, για να προσθέσει:  
 
"Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ομάδα θα πρέπει να... ξεκολλήσει από την ξέρα και να αρχίσει να πλέει στα βαθιά νερά, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα είναι δύσκολα, αλλά τα πάντα γίνονται. Τέλος, θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στον κ. Ζαλμά, ο οποίος έγινε αναπόσπαστο μέλος του Παμβοχαϊκού και μαζί του η ομάδα έκανε σπουδαία πράγματα τα τελευταία 6,5 χρόνια".

2 σχόλια

  • Comment Link petros-depeche Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 18:56 posted by petros-depeche

    ειναι πολυ μεγαλη ευκαιρια ,για διπλο στο αιγινιο ωστε να ξεκολησουμε απο την ξερα....!
    καθως μεχρι τελος του πρωτου γυρου μονο τον ολυμπιακο εχουμε πολυ δυσκολο αγωνα ,και αυτον εκτος εδρας,οποτε και να χασει μεσα στο προγραμμα ειναι.

  • Comment Link petros-depeche Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 18:54 posted by petros-depeche

    καλη αρχη καλο ξεκινημα στον νεο κοουτς.

    αυτο που καταλαβαινει και ο πιο αδαης ειναι οτι πρεπει να διαβασει σωστα το ροστερ της ομαδας....!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.