1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2013 22:32

Φωτο από την... κούπα του Παπάγου

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2o-diasullogiko folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2o-diasullogiko/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Παπάγου στο μπίτς βόλεϊ (Τερέζα Καράβη, Χριστίνα Πασιαλή, Ισμήνη Γαλιγάλη, Σοφία Κατσίκα), κατέκτησε την 1η θέση στο δεύτερο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του ΑΣΘ Πρωτοπόροι με 3-1 νίκες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι, που βρίσκεται στην Καρδία Θεσσαλονίκης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αθλήτριες του ΑΣ Παπάγου επιστρέφουν στην προετοιμασία της ομάδας με άλλο ένα Κύπελλο στις αποσκευές τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες αθλήτριες που έλαβαν μέρος με τα χρώματα του ΑΣ Παπάγου, προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου δείχνοντας έτσι την καλή ποιότητα προπονήσεων που γίνεται σε όλα τα επίπέδα.

Τα  αποτελέσματα του ταμπλώ των γυναικών:

ΑΘΛΕΣΗ - Γαλαξίας 3-0 νίκες

ΑΣ Παπάγου - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 3-2 νίκες

ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού - ΑΘΛΕΣΗ 3-2 νίκες

ΑΣΘ Πρωτοπόροι - Γαλαξίας 3-0 νίκες



 
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΣ Παπάγου - ΑΘΛΕΣΗ 3-0 νίκες

ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 1-3 νίκες

 
ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΣ Παπάγου - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 3-1 νίκες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.