Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-09-2013 16:00

Μπες στην «οικογένεια» του Εθνικού

Τις κάρτες μέλους παρουσίασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για όποιον θέλει να μπει στην οικογένεια του συλλόγου.


Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ «Εθνικός Αλεξανδρούπολης» Ανακοινώνει την σύσταση και λειτουργία του «ΕΘΝΙΚΟΣ CLUB» και «ΕΘΝΙΚΟΣ FAMILY CLUB». Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας, της σύγχρονης οργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Συλλόγου αποφασίστηκε η οργάνωση των φίλων του Εθνικού σ ένα club, όπου τα Μέλη του θα είναι σε θέση να παρακολουθούν  – να ενημερώνονται - να συμμετέχουν – να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, τα  10 διαφορετικά αθλητικά τμήματα του Συλλόγου και τους πάνω απο 1.000 αθλητές μας , όλων των ηλικιών.

Στο «ΕΘΝΙΚΟΣ CLUB» θα ανήκουν οι κάτοχοι της κάρτας μέλους, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν  και θα θελήσουν να συμμετάσχουν σαν :

Τακτικά μέλη – Παράγοντες – Συμβεβλημένα καταστήματα - παλαίμαχοι αθλητές και θα έχουν μία σειρά από «πλεονεκτήματα» που θα τους παρέχει ο Σύλλογος και φυσικά το δικαίωμα να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις και στις εκλογές του Συλλόγου. Το ετήσιο κόστος είναι 50 ευρώ (με δυνατότητα 2 δόσεων ανά εξάμηνο των 25 ευρώ).


Στο «ΕΘΝΙΚΟΣ FAMILY CLUB» θα ανήκουν οι Γονείς των αθλητών και οι φίλαθλοι κάτω των 18 ετών που θα έχουν όλα τα «πλεονεκτήματα» πλην του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι». Το ετήσιο κόστος είναι 10 ευρώ. Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Συλλόγου στην Πλατεία Πολυτεχνείου Τηλ.: 2551028761».