1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2013 14:44

«Ιπτάμενος» Ολλανδός στη Λαμία που θέλει τετράδα! (video)

Μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση από τη Λαμία που απέκτησε ένας από τους κορυφαίους Ολλανδούς διαγώνιους. Ο Μίκαελ Όλιεμαν όπως είναι το όνομά του είναι 30 ετών και έχει ύψος 2.02.
Στη μεγάλη καριέρα του έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις Ortec Rotterdam Nesselande (Oλλανδία), Verona (Iταλία), Toyoda Gosei Trefuerza (Ιαπωνία), Εvivo Duren (Γερμανία), MSC Moers (Γερμανία). Επίσης είναι διεθνής με τους «οράνιε», με του οποίους έχει παηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του 2006.

«Ανυπομονώ να παίξω για τη Λαμία. Έχω ακούσει καλά πράγματα για την ομάδα, τον coach και τους φιλάθλους. Επίσης ήθελα πολύ να παίξω στην ελληνική Volleyleague επειδή στο παρελθόν έχω παίξει αγώνες σαν αντίπαλος των ελληνικών ομάδων στο Champions league και υπήρχαν δυνατοί παίκτες και φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στόχος μου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι να κάνω το καλύτερο και να καταφέρουμε να μπούμε στην κορυφαία τετράδα του πρωταθλήματος. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς πόντους», δήλωσε ο παίκτης

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.