1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2013 21:57

Ο «δικέφαλος»... φτερουγίζει στη νέα εποχή

Με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά εμφανίστηκε το νέο ρόστερ της ΑΕΚ στην παρουσίασή του. Η αίθουσα στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας γέμισε ασφυκτικά από τις αθλήτριες και τους παράγοντες της Ένωσης. Όλοι παρουσιάστηκαν έτοιμοι να οδηγήσουν τον δικέφαλο τη νέα εποχή. Ο πήχης μπήκε στην κορυφή για να γίνει ο κόσμος της ΑΕΚ και πάλι χαρούμενος

Στο… πάνελ για να μιλήσουν βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κωνστααντίνος Κοτσσάτος, οι… διοικητές του τμήματος Φένια Παπαγεωργίου και Κώστας Παπαδημητρίου και προπονητής Απόστολος Οικονόμου.

Ευχαριστίες και γηπεδικό

Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, που ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να δημιουργηθεί η νεα ΑΕΚ, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις προσπάθειές του για τη δημιουργία νέου γηπέδου. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλοι είδαν την κατάληξη που είχε το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα της «Ένωσης», επειδή δεν είχαν το δικό τους «σπίτι».

Στη συνέχεια μίλησε ο Κώστας Παπαδημητρίου που αναφέρθηκε στην Φένια Παπαγεωργίου, η οποία ήταν ο λόγος που έμεινε στα διοικητικά του τμήματος

Αρχηγοί Αθηνά, Γιακουμή και 600 διαρκείας

Από τη μεριά της, η Φένια Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο, Κώστα Παπαδημητρίου, Ηλία Μπόβαλη, Αποστόλη Οικονόμου. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αρχηγοί της ομάδας θα είναι η παλιά Αθηνά Παπαφωτίου, και η… νέα Δήμητρα Γιακουμή, ενώ… αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ που έχουν εξαντλήσει τις αρχικές (600) κάρτες διαρκείας. Ακόμα θέλησε να μοιραστεί τα όνειρά της για την ΑΕΚ που θέλει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η καλύτερη ΑΕΚ της τριετίας

Τέλος ο Απόστολος Οικονόμου, αφού όπως είπε ότι το καλοκαίρι έκανε την αυτοκριτική του, ευχαρίστησε την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξη που δείχνει στο πρόσωπο του, μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό πέρυσι. Τόνισε ότι η διοίκηση πραγματοποίησε όλες τις επιθυμίες του για να φτιάξει την καλύτερη ΑΕΚ τις τελευταίας τριετίας και εμφανίστηκε έτοιμος για την σκληρή δουλειά της προετοιμασίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.