1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-08-2013 13:27

Στη Βάρνα με προσδοκίες οι Σπανού / Βλαχάκη

Στη Βάρνα βρίσκεται η Εθνική ομάδα των Βλαχάκη Σπανού για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 που διαξάγεται στην πόλη της Βουλγαρίας. Στόχος είναι μια μονοψήφια θέση, όπως δήλωσαν και οι ίδιες πριν από δύο εβδομάδες μετά την ανάδειξή τους σε πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία U19. «Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο και μετά με καλές εμφανίσεις να “κυνηγήσουμε” κάτι καλύτερο», δήλωσε ο Αντώνης Πούμπουρας πριν από την αναχώρηση της ομάδας (σ.σ. ταξίδεψε οδικώς από την Αλεξανδρούπολη ως τη Βάρνα).

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 είναι παραδοσιακά το πιο δύσκολο τουρνουά, καθώς συνήθως κερδίζουν την πρωτιά ομάδες που παίζουν και στο World Tour. Μαζί με τον Κώστα Ταμπουρατζή επιλέξαμε να έρθουμε εδώ γιατί τα κορίτσια, που είναι η εθνική ομάδα πίσω από τις Αρβανίτη / Καραγκούνη, χρειάζονται δυνατά τεστ», πρόσθεσε.

Όσο για την προετοιμασία των διεθνών; «Πλέον είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Ξεκίνησαν πολύ αργά λόγω εξετάσεων (σ.σ. τελείωσαν και οι δύο την Γ’ Λυκείου). Έχουν βρει ρυθμό και συνεχίζουν να δουλεύουν. Τον χειμώνα θα είναι στις ομάδες τους (σ.σ. η Βλαχάκη στον Ηρακλή Κηφισιάς και η Σπανού στον ΖΑΟΝ) ωστόσο παράλληλα θα δουλεύουν με τον Ταμπουρατζή αναπόσπαστες και αφήνοντας πίσω τους κάθε εμπόδιο που είχαν τα τελευταία χρόνια, όπως η απόσταση και το “βάρος” των πανελληνίων εξετάσεων», σχολίασε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.