1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2013 11:43

Οι Τοκάνης, Παγιάν, Γκούζντα και οι ανανεώσεις

Του Κώστα Ασημακόπουλου
Την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν την προετοιμασία τους Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Σύρου, Λαμία, Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή, όμως πρέπει να κλείσουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες για να ολοκληρωθούν τα ρόστερ.

 Η ΑΕΚ που ακόμα δεν έχει στείλει την επίσημη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ χθες ειδοποίησε τρεις αθλητές να περάσουν από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και να υπογράψουν.

Πρόκειται για τον Ηρακλή Παπαδόπουλο που ανανέωσε και τον Γιάννη Τοκάνη που αποκτήθηκε από τον Πανελλήνιο, αλλά και τον Κολομβιανό διαγώνιο Χόρχε Παγιάν που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Μίλωνα.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει ο λίμπερο Κόντραντ Γκούζντα που ήταν από τη Λαμία, αλλά και οι Νίκος Κρέτσης (πασαδόρος) και οι ακραίοι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Θωμάς Καπίρης, Γιάννης Αλεξίου.

Η κινητικότητα αυτή δημιουργεί αισιοδοξία πως προοδεύουν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους πιστωτές και πως η συμμετοχή της ΑΕΚ θα κλείσει και τυπικά εντός της εβδομάδας.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.