1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-08-2013 14:30

Πράσινες με τη... βούλα οι Μιλοβάνοβιτς, Τσίμα, Μπίσκου και Αντούβα

Τετραπλή ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό που έντυσε στα πράσινα τις Εμιλια Μιλοβάνοβιτς, Ζένια Τσίμα, Φωτεινή Μπίσκου και Αθηνά Αντουβα, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες

Αναλυτικά ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε:
 
-Την απόκτηση της Σέρβας πασαδόρου, Εmilija Μilovanovic. Η 24χρονη άσος (ημ. γεν.7/8/89)  με ύψος 1,82 που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Zok Dinamo θα ενισχύσει το Τριφύλλι την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
 
Η Σέρβα πασαδόρος, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr τόνισε: «Ξέρω καλά σε ποιον Σύλλογο έρχομαι αφού οι ιστορίες που έχω ακούσει για τον Παναθηναϊκό από συναθλήτριες μου και όχι μόνο, αρκούν για να καταλάβω. Είμαι πολύ χαρούμενη για την απόφασή μου, το κίνητρο είναι μεγάλο να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό, ένα Σύλλογο με μεγάλο όνομα και παράδοση στο βόλεϊ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και την ίδια στιγμή να ικανοποιήσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Πέραν όμως της ικανοποίησης, η ευθύνη που αισθάνομαι είναι μεγάλη και πρέπει να συγκεντρωθώ και να αφοσιωθώ στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Είμαι σίγουρη ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».
 
 
-Την απόκτηση της Ζένιας Τσίμα (1.85, 17/05/1986). Η έμπειρη διεθνής ακραία που αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ, θα αγωνίζεται με το Τριφύλλι στο στήθος την αγωνιστική περίοδο 2013-14. 
 
Η νεοαποκτηθείσα άσος, αναφερόμενη στη μεταγραφή της τόνισε: «Ήθελα πάντα να έρθω στον Παναθηναϊκό, και τελικά ένα όνειρο γίνεται φέτος πραγματικότητα. Στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι, και πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική και αν είναι η ίδια όπως πέρυσι στο κλειστό της Κυψέλης, τότε σίγουρα θα είμαστε ευτυχισμένες και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με καλές εμφανίσεις αυτή την υποστήριξη».  
 
-Την απόκτηση της διεθνούς ακραίας, Φωτεινής Μπίσκου. Η 21χρονη αθλήτρια (γεν. 23/10/92) ύψους 1,89, η οποία αγωνιζόταν πέρυσι στην  Αγ. Παρασκευή θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια. 
 
Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, η φέρελπις αθλήτρια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό που είναι μια μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία και να πάμε το Τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε αυτό θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος που δεν λείπει ποτέ από τις αναμετρήσεις της ομάδας».
 
-Την απόκτηση της 22χρονης πασαδόρου, Αθηνάς Αντούβα. Η ύψους 1,70 την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και θα φοράει τα «πράσινα» για ένα χρόνο. 
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αυτή την ευκαιρία που μου δίνουν. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στην ομάδα του Π.Α.Ο. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρη ότι όλη η ομάδα μαζί θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ήταν τα πρώ λόγια της Αθηνάς Αντούβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.