1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-08-2013 15:17

«Να ξαναπάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό»

Η Ζένια Τσίμα θα πρέπει να θεωρείται αθλήτρια του Παναθηναϊκού και δηλώνει στο volleynews.gr έτοιμη για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
«Είναι ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και χαίρομαι πολύ που συμφώνησα να μετεγγραφώ σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία όπως ο Παναθηναϊκός.  

Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει αποκτήσει καλές νεαρές αθλήτριες, έχοντας υψηλότερους στόχους και με σκληρή δουλειά θα «δέσουμε» για να ξαναπάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό. 

Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του σωματείου, καθώς κατάλαβαν ότι βρίσκομαι σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό μου, θέλοντας  να αγωνιστώ δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, όταν θα αισθανθώ έτοιμη και θα είμαι απολύτως υγιής.
 
Δεν μπορούσα να περιμένω την προηγούμενη ομάδα μου, καθώς μέχρι την τελευταία μέρα των μετεγγραφών δεν είχαν δείξει κανένα ενδιαφέρον ούτε ο προπονητής ούτε η διοίκηση για να μάθουν ούτε σε πιο στάδιο αποθεραπείας βρίσκομαι.  Τους εύχομαι καλή συνέχεια τη νέα σεζόν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.