1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2013 20:04

«Η ΕΣΠΕΠ διέσυρε την ΕΑΠ»

Mετά την πανηγυρική δικαίωση της ΕΑ Πατρών στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση της «πλαστοπροσωπείας» η οποία όχι μόνο δεν αποδείχτηκε αλλά ανοίγει το δρόμο για προσφυγή αντικανονικής αποβολής από τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση που σφάζει με το βαμπάκι τη διοίκηση της ΕΣΠΕΠ. Η ανακοίνωση της ΕΑΠ:

Όταν πέσεις, λίγοι θα σου δώσουν το χέρι τους για να σηκωθείς, όταν αρχίσεις να ανεβαίνεις, πολλοί θα προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιά για να πέσεις.

Με έκπληξη και θλίψη συνάμα, γίναμε γνώστες της κατάπτυστης και εξοντωτικής τιμωρίας του Ιστορικού μας σωματείου από τους αυτόκλητους Εισαγγελείς της Ε.Σ.ΠΕ.Π., για αδικήματα δήθεν αυταπόδεικτα και άκουσον - άκουσον, χωρίς προηγούμενη κλήση μας σε απολογία όπως ορίζουν οι Νόμοι και η διαδικασία.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. λοιπόν, εν’ μέσο πολύ πιο σπουδαιότερων προβλημάτων που ταλανίζουν το Αχαϊκό βόλεϊ, ασχολήθηκε έως πέντε (5) μήνες για να τιμωρήσει το Ιστορικό μας σωματείο και να το διασύρει στα μάτια της αθλητικής κοινότητας.

Συγχρόνως λόγω δεοντολογίας, δεν περίμενε την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ ως εκριμοδικούσας πανομοιότυπης περίπτωσης, ΕΑΠ - ΕΣΠΕΠ, η οποία και θα απαντούσε για την νομιμότητα και το παραδεκτό των εφαρμοζόμενων διαδικασιών για την τιμωρία μας από την Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Απεναντίας, επιβεβαιώνοντας την Μνησικακία που τρέφει προς το σωματείο μας, μετεβλήθη σε αυτόκλητο διερευνητή, χωρίς καμία καταγγελία αθλητικού σωματείου, διαφόρων αναπόδεικτων υπέρμετρων στοιχείων σε βάρος μας.

Ο σύλλογός μας, με την 90-χρονη καταγεγραμμένη ιστορία του και από τα παλαιότερα και ιστορικότερα της Ε.Σ.ΠΕ.Π., θα αντιμετωπίσει με Στωϊκότητα, Νηφαλιότητα και Ψυχραιμία τα ανωτέρω και θα πράξη κάθε έννομη ενέργεια για τη δικαίωσή του.

Στο διάστημα αυτό όλοι μαζί, Διοίκηση – Παλαίμαχοι – Φίλοι – Γονείς και φίλαθλοι, θα πορευτούμε ενωμένοι στην πορεία που έχουμε χαράξει και βέβαιοι για την δικαίωσή μας.

Το Βόλεϊ της ΕΑΠ και οι αθλητές της, θα συνεχίσουν την πορεία που έχουν χαράξει και στο τέλος το «Τραίνο» που ήδη έχει ξεκινήσει, από οποιαδήποτε κατηγορία, θα φθάσει στο προορισμό του.

Κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη αυτό που διαχρονικά πραγματοποιεί, δηλαδή να επανδρώνει τις εθνικές Ομάδες της χώρας μας με δικά της παιδιά.

Αυτός είναι υγιείς Αθλητισμός, τι άλλο καλύτερο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΑΝΙΟΣ Λ. ΠΑΤΡΙΝΟΣ Θ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.