1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2013 11:09

Φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί το ανδρικό τμήμα βόλεϊ στη ζωή κάνει τις τελευταίες τρεις μέρες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για πρώτη φορά οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν αρχίσει να βλέπουν... φως το μακρύ τούνελ των διακανονισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες με 2-3 αθλητές – προπονητές δεν έχει βρεθεί λύση αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταλήξουν και με αυτούς σε συμφωνία ίσως και μέσα στην ημέρα.



Το κλίμα άλλαξε για τρεις βασικούς λόγους και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν έχει στείλει εγγράφως την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.

Ο πρώτος και βασικότερος είναι ότι συνειδητοποίησαν όλες οι πλευρές πως εάν η ΑΕΚ έβγαινε οικειοθελώς από την Βόλεϊ Λιγκ δεν θα είχε θέση ούτε στην Α2 ανδρών αλλά ούτε και στο τοπικό πρωτάθλημα. Έτσι, το τμήμα θα έμπαινε στο «ψυγείο» για τη σεζόν 2013-14 με απρόβλεπτες συνέπειες για την βιωσιμότητα του.

Από την άλλη, οι πιστωτές διαπίστωσαν πως εάν το τμήμα αδρανοποιηθεί θα χάσουν και τα χρήματα που τους προτείνει η σημερινή διοίκηση που είναι και η μόνη που κάνει σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την αξιοπιστία και τον εγωισμό των παραγόντων της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θέλουν να κερδίσουν ένα μεγάλο στοίχημα και να αποδείξουν και στον κόσμο της ΑΕΚ πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος της εξυγίανσης αλλά και της ανάπτυξης για τα τμήματα του ιστορικού συλλόγου.

2 σχόλια

  • Comment Link αεκ παντου Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 12:28 posted by αεκ παντου

    Δεν προκειται να λειψουμε απο την α1 δυστηχωσ για τουσ εχθρουσ μασ,θα γινουμε μαλιστα ο χειροτεροσ εφιαλτησ σασ απο εδω και περα και μαλιστα σε ολα τα αθληματα...ερχομαστε.....

  • Comment Link thanos21 Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 11:09 posted by thanos21

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ,ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.