1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-08-2013 23:22

Κουμεντάκης / Δαλακούρας πήραν το χρυσό, πριν ο «Ραφ» πάει Ιταλία

Οι εβρίτες Ραφαήλ Κουμεντάκης, Κώστας Δαλακούρας έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ καθώς κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο στην κατηγορία ανδρών στο 1ο Βeach Volley League που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας και με απ΄ευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports-1.
Στον τελικό που έγινε υπό το φως των προβολέων νίκησαν με 2-1 (21-18, 19-21, 15-11) τους Σταύρο Βλαχάκη / Νίκο Παπαγγελόπουλο που τη σεζόν 2012-13 ήταν συμπαίκτες στην Κηφισιά αλλά πλέον οι δρόμοι τους χωρίζουν καθώς ο Βλαχάκης θα αγωνίζεται πλέον στην Παλλήνη. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο μπλοκ των Κουμεντάκη, Δαλακούρα. Τελευταίος αγώνας και για τους Κουμεντάκη / Δαλακούρα ως συμπαίκτες καθώς ο Κουμεντάκης σε 10 μέρες θα αναχωρήσει για την Ραβέννα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.
 
«Αφιερωμένο στον Κώστα»
 
Μετά το τέλος του τελικού των ανδρών οι νικητές μίλησαν στο volleyleague.gr. Ο Ραφαήλ Κουμαντάκης τόνισε: «Έγινε ωραίο παιχνίδι στον τελικό. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ δυνατά και άξιζαν να είναι στον τελικό. Κάποια στιγμή αγχωθήκαμε αλλά τέλος καλό όλα καλά. Νέα πρόκληση τώρα στην καριέρα μου, η Ιταλία. Αφιερώνω τον τίτλο στον συμπαίκτη μου και κολλητό φίλο και αν δεν ήταν αυτός δεν θα κερδίζαμε».

«Στον Εθνικό ή αλλού...»
 
Ο συμπαίκτης του Κώστας Δαλακούρας με ένα χαμόγελο δήλωσε «Ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά, ελπίζω να συνεχιστεί και να είμαστε εδώ και τον επόμενο χρόνο. Αφιερώνω και εγώ από την μεριά μου τον τίτλο στον συμπαίκτη μου Ραφαήλ και εύχομαι να παίξουμε ξανά μαζί στο μέλλον στον... Εθνικό ή αλλού...».
 
«Γρήγορη παραμονή»
 
Από την πλευρά των ηττημένων ο Νίκος Παπαγγελόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε: «Καταπληκτική διοργάνωση, συγχαρητήρια στην Nova και στην ΕΣΑΠ. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλα τέτοια event γιατί τα έχουμε ανάγκη. Μετά από λίγες ημέρες ξεκούραση θα αρχίσουμε προετοιμασία με την Κηφισιά με στόχο τη γρήγορη παραμονή».
 
«Καταπληκτική εμπειρία»
 
Ο πρώην συμπαίκτης του στην Κηφισιά Σταύρος Βλαχάκης δήλωσε: «Εκπληκτική εμπειρία. Το καλύτερο κλείσιμο για το καλοκαίρι. Συγχαρητήρια στην ΕΣΑΠ. Αφιερώνω το μετάλλιο στον φίλο και συμπαίκτη Νίκο, στην κοπέλα μου και στους γονείς μου. Συνεχίζουμε την νέα σεζόν στην Παλλήνη».
 
 
Beach Volley League 2013
Τελική κατάταξη ανδρών
1. Κουμεντάκης / Δαλακούρας
2.Βλαχάκης / Παπαγγελόπουλος
3.Καπίρης / Αλεξίου
-.Αρβανίτης / Μαραγκός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.