Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2013 02:06

Οι τρεις «λίγκες» μαζί στο... τραπέζι και στους δέκτες της NOVA

Η NOVA έφερε πιο κοντά από ποτέ τις τρεις επαγγελματικές λίγκες του ελληνικού αθλητισμού θεωρητικά αλλά και ουσιαστικά. Με θέα την Aκρόπολη στο πολυτελές ρεστοράν «Διόνυσος» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος και η Γενική διευθύντρια πλατφόρμας και περιεχομένου Κατερίνα Καστανιώτη που ήταν και οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης παρουσίασαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τις συμφωνίες του συνδρομητικού καναλιού με την ΕΣΑΠ, την Σούπερ Λιγκ και τον ΕΣΑΚΕ.
Μάλιστα αποφασίστηκε κοινή συνάντηση ΕΣΑΠ, Σούπερ Λιγκ και ΕΣΑΚΕ για να συζητηθούν κοινά προβλήματα που αφορούν τις διοργανώτριες όπως τα ζητήματα της βίας, το γηπεδικό, αθλητικός νόμος κ.α. Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις «λίγκες» θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν προβλήματα που τους απασχολούν.
Από τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά τα παιχνίδια της Volleyleague, της Σούπερ Λιγκ και της Α1 μπάσκετ, δηλαδή, οι κορυφαίες κατηγορίες των τριών δημοφιλέστερων αθλημάτων.

Παπαδόπουλος: «Μακροχρόνιες συνεργασίες»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και βολεϊμπολίστας δήλωσε: 

papadopoulos «Οι συνεργασίες που συνάπτουμε με τις λίγκες είναι μακροχρόνιες. Θέλω να αναλύσουμε την στρατηγική της εταιρείας να επενδύσει στον ελληνικό αθλητισμό και στις ελληνικές ομάδες, αλλά και τη στροφή που κάνει και που πηγάζει από τους εξωγενείς παράγοντες σε μία δύσκολη εποχή. Αυτή η στροφή στο περιεχόμενο και στη στρατηγική μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Η χώρα μας γίνεται όλο και πιο φτωχή, μειώνεται το εισόδημα των οικογενειών, ο κόσμος μένει πιο πολύ στο σπίτι. Έχει ανάγκη τη ψυχαγωγία και αυτό κάνουμε στην εταιρεία μας. Προσαρμόζουμε και φτιάχνουμε πιο ευέλικτα πακέτα, πιο φτηνά πακέτα για τους συνδρομητές μας. Στηρίζουμε το ελληνικό περιεχόμενο, τον ελληνικό αθλητισμό. Την στήριξη των θέσεων εργασίας».

 
Κασκανιώτη: «Όλα για την ομάδα σου»

Η Γενική διευθύντρια πλατφόρμας και περιεχομένου, Κατερίνα Καστανιώτη, δήλωσε:

kaskanioti«Όλα για την ομάδα σου, αυτό είναι το νέο σλόγκαν για τα κανάλια Novasports. Θα έλεγα πως είναι όλα για την Ελλάδα. Εικοσιδύο πόλεις σε όλη την Ελλάδα θα φιλοξενήσουν τις 44 ομάδες που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ, της Α1 στο μπάσκετ και της Α1 στο βόλεϊ. Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κο Χαλβατζάκη και τον ΕΣΑΚΕ στη Nova. Ηταν μία συμφωνία που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό με ωραίες συζητήσεις.

Να καλωσορίσω τα μέλη της ΕΣΑΠ, και τον κ. Ταρνατόρο. Να συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν κρύβω πως για το βόλεϊ τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια. Έχουμε λόγους για να είμαστε χαρούμενοι. Ξεκινάμε μία σεζόν σε όλη την Ελλάδα. Στα κανάλια Novasports θα τα δείτε όλα φέτος. Πάμε παραπέρα και πέρα από αυτό με μία ομάδα εξειδικευμένη τα τελευταία χρόνια. Με περισσότερες από 15 εκπομπές και 2 καινοτομίες».
Στη συνέχεια η κυρία Καστανιώτη αναφέρθηκε στα νέα προγράμματα της NOVA:

«Η πρώτη μαραθώνια ζώνη που αρχίζει από 17/8 και θα ξεκινάει από τον πρώτο αγώνα της Κυριακής και θα παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται σε όλα τα αθλήματα. Από τους αγώνες που θα μεταδίδονται live και από αυτούς που δεν θα είναι. Η μαραθώνια ζώνη θα συνεχίζεται με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και το βράδυ θα ονομάζεται "Παίζουμε Ελλάδα"».

Η δεύτερη καινοτομία είναι το Nova Gο. Αυτό που φιλοδοξούμε να δώσουμε στους συνδρομητές μας είναι να πάρουν την ομάδα τους μαζί. Από όλες τις συσκευές τις μεγάλες, αλλά και τις μικρές όπως τα κινητά και τα tablets. Μεγάλες καινοτομίες που η Novα έχει συνηθίσει να προσφέρει, όπως στο παρελθόν έκανε με το HD, το 3D και τώρα το με το Nova Go. Όλα για την ομάδα σου».
 
Ταρνατόρος: «Οι καλύτεροι στους δέκτες μας»
 
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος προανήγγειλε την διεύρυνση του διαιτητικού βίντεο και αναφέρθηκε τόσο στο υψηλό επίπεδο παροχών εκ μέρους της Nova όσο και για τις ευεργετικές συνέπειες που θα έχει για το επαγγελματικό βόλεϊ η συμφωνία με τη Nova τριετούς διάρκειας.

tarnatoros«Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι μία απλή εκδήλωση παρουσίασης μίας απλής τηλεοπτικής συμφωνίας.

Για το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ είναι σημείο αναφοράς στο δρόμο της ανάπτυξης, της προβολής και συνάμα αντοχής στην οικονομική κρίση.

Η ΕΣΑΠ και η NOVA πιο κοντά από ποτέ συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μία τριετία.

Είναι ο καρπός μιας εποικοδομητικής συνεργασίας μιας δεκαετίας μέσα από την οποία η Volley League ταυτίστηκε με το συνδρομητικό κανάλι και το αντίστροφο.

Όλα τα στελέχη του Ομίλου Forthnet και ιδιαίτερα οι συνεργάτες - και φίλοι πλέον της Nova - μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έδειξαν με τη δουλειά τους ότι εκτιμούν όσα έχουμε προσφέρει ως άθλημα. Έτσι, μας τιμούν με μία καλύτερη συμφωνία και ποιοτικά και οικονομικά και μάλιστα σε μία κρίσιμη στιγμή που η ΕΣΑΠ δεν αμύνεται στην κρίση αλλά προσπαθεί να επωφεληθεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ΝOVA δεν είναι μία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία. Είναι η έκφραση έμπειρων και ικανών στελεχών που ο καθένας στον τομέα του προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε τεχνικό, δημοσιογραφικό αλλά και στον οργανωτικό τομέα ανοίγοντας νέους δρόμους στην ΕΣΑΠ αλλά και στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ της χώρας που όχι άδικα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Μαζί κάναμε πολλά και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα. Το βόλεϊ είναι από τα πιο απαιτητικά αθλήματα σε τηλεοπτικό επίπεδο. Πολλές κάμερες σε διαφορετικά σημεία, υψηλές ταχύτητες σε λήψη και σκηνοθεσία και άριστη κατάρτιση σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Σε όλα η Nova πήρε άριστα με αποκορύφωμα την καθιέρωση του διαιτητικού βίντεο που με τον τρόπο που γίνεται μέσα από την τηλεοπτική μετάδοση είναι μοναδικό στον κόσμο.

tarnatoros-kazazisΤο Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Ανδρών και οι πρωταγωνιστές τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες) έχουν στο πλάι τους τον ιδανικό συνεργάτη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί και τη ναυαρχίδα της προβολής του αθλήματος το οποίο όπως μαρτυρά και η σημερινή εκδήλωση όχι μόνο δεν είναι αποκομμένο αλλά είναι συνεργάτης και συγκάτοικος μαζί με τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Το ελληνικό βόλεϊ χρειάζεται και πρέπει να κάνει πολλά τα επόμενα χρόνια για να αντέξει τις προκλήσεις και να φτάσει πάλι στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Δεν θα είναι εύκολο αλλά με σύμμαχο τις κάμερες της NOVA θα προβάλουμε τις προσπάθειες μας, θα κερδίσουμε πιο πολλούς φίλους και θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Μπράβο στην Νοva που σε αυτές τις στιγμές «επενδύει» στην Ελλάδα και στο πιο υγιές κομμάτι της χώρας που είναι ο αθλητισμός. Η συνεργασία με τα τρία κορυφαία ομαδικά πρωταθλήματα της χώρας το αποδεικνύει και η προσφορά της επένδυσης είναι ανεκτίμητη.

Εμείς έχουμε χρέος και καθήκον να αποδείξουμε ότι η επένδυση αυτή θα είναι προσοδοφόρα και επιτυχής για όλες τις πλευρές. Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό θα δουλέψουμε. Αισθανόμαστε γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση όταν συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και τους κορυφαίους. Τους καλύτερους θέλουμε στην ομάδα μας, τους καλύτερους θέλουμε στη ζωή μας αλλά και στους... δέκτες μας»

Μώραλης: «Στο ίδιο τραπέζι τρία αθλήματα»

moralisΠρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για τη Σούπερ Λιγκ, γιατί υπογράψαμε την επέκταση μέχρι το 2017. Από αυτή την επέκταση δημιουργείται μία σιγουριά, γιατί μπορούμε να κάνουμε ένα καλύτερο προγραμματισμό. Ευχαριστώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Κατσογιάννη και τα μέλη της Λίγκας για τις συζητήσεις και τη σύναψη της συμφωνίας.

Με τη Nova έχουμε κοινές αντιλήψεις για το ποδόσφαιρο. Είναι η ποιότητα, αλλά το πλέον σημαντικό είναι πως μπορούμε να συννεοηθούμε και να συγκλίνουμε. Γιατί να μην επεκταθούμε και μετά από τα τέσσερα χρόνια τη συνεργασία μας; Σήμερα είναι σημαντική μέρα γιατί καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι τα τρία μεγαλύτερα αθλήματα.

Γιατί να μην καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και για άλλα ζητήματα, όπως η ασφάλεια, τα γήπεδα κ.α. Να καθίσουμε και να πάμε στους άλλους συμπαίκτες, όπως η πολιτεία, για να διεκδικούμε και να θέτουμε τα προβλήματα μας. Είναι ευχάριστο που η Nova έχει κάνει στρατηγική επιλογή να επενδύσει στα ελληνικά αθλήματα και πρέπει να τη συγχαρώ»

 

 
Χαλβατζάκης: «Σίγουρο λιμάνι»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης είπε:xalvatzakis

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που εκπροσωπώ τον ΕΣΑΚΕ και τις 12 από τις 14 ομάδες. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία για το μπάσκετ και τον ΕΣΑΚΕ. Βρήκαμε ένα σίγουρο λιμάνι σε μία δύσκολη συγκυρία. Δεν έχει να κάνει με τους οικονομικούς όρους, αλλά εκείνο που μας άφησε αυτή η συνεργασία. Είμαι στο μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε πολλές διαπραγματεύσεις. Εδώ βρήκαμε ανθρώπους που έδειξαν πως ενδιαφέρονται για το μπάσκετ. Οι άνθρωποι της Nova το βγάζουν από μέσα τους. Το στοίχημα το κερδίσαμε εμείς, αλλά και η Nova που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για το μπάσκετ.  Το μπάσκετ φέτος είναι από τα λίγα success story. Είχαμε αύξηση τουλάχιστον 45% στους θεατές και ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Εχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα. Μπαίνοντας στην οικογένεια της Nova είμαστε σίγουροι πως στα επόμενα τρία χρόνια θα πάμε μπροστά».

 

Πηγή: volleyleague.gr