Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2013 20:21

Στράντζαλη, Βασιλαντωνάκη: «Είμαστε έτοιμες»

Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Κάτι λιγότερο από 12 ώρες έμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων και η Όλγα Στράντζαλη με την Ανθή Βασιλαντωνάκη, ακονίζουν τα μαχαίρια τους… για τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πολωνία. Ο αγώνας της Ελληνικής ομάδας ξεκινάει στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.
Δύο από τις «κολόνες» της Εθνικής, η Όλγα Στράντζαλη και η Ανθή Βασιλαντωνάκη, δηλώνουν έτοιμες και αποφασισμένες, να τα δώσουν όλα για τη «Γαλανόλευκη»…

Όλγα Στράντζαλη: «Όταν προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο ήμασταν ευτυχισμένες και αυτό ελπίζουμε να συνεχιστεί τώρα. Για να είμαστε ειλικρινείς ακόμη δεν τον έχουμε συνειδητοποιήσει, όμως σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμες. Είχαμε 48 ημέρες για να βρεθούμε ως συναθλήτριες και να ξαναβρεθούμε ως ομάδα. Το Ολυμπιακό Φεστιβάλ της Ολλανδίας ήταν μια καλή προετοιμασία. Δυστυχώς το γκρουπ είναι πολύ δύσκολο. Μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τις δύο καλύτερες ασιατικές ομάδες, χωρίς να μπορούμε να υποτιμήσουμε ούτε την Αργεντινή. Είμαστε ομάδα, βοηθάμε η μία την άλλη και αυτό το καλό κλίμα «βγαίνει» και στο γήπεδο, στη διάρκεια του αγώνα».

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Κάθε μία, όταν ακούει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκέφτεται κάτι διαφορετικό. Κάθε μία από εμάς θα κρατήσει για πάντα κάθε στιγμή, κάθε ανάμνηση και εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση. Προσπαθούμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ακόμη κι εδώ παίρνουμε εμπειρίες που θα μας συνοδεύουν για μια ζωή. Είμαστε το αουτσάιντερ. Κανείς δεν μας ξέρει και ίσως για αυτό κατά βάθος μας φοβούνται λίγο. Μπορούμε να νικήσουμε και την Πολωνία, δείξαμε πως την «έχουμε». Στόχος μας ξεκάθαρος είναι η 16άδα, από εκεί και πέρα όλα τα περιμένουμε. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό. Ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε. Πάμε να δείξουμε σε όλους ότι η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πολωνία, τις δύο καλύτερες ομάδες της Ασίας (Κίνα, Ιαπωνία) και την Αργεντινή, που άφησε πίσω της τη Βραζιλία στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής.

Σχετικά άρθρα