1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2013 16:45

Ο Καββαδάς μετακομίζει στην Λαμία

Ο Στράτος Καββαδάς είναι το νέο απόκτημα του ΓΣ ΛΑΜΙΑ που θα ενισχύσει την ομάδα τη νέα περίοδο. 'Εχει γεννηθεί την 27.12.1990, έχει ύψος 1.95 μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αίαντα Ευόσμου Θεσ/νίκης σε ηλικία 14 ετών και τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίσθηκε με την ομάδα του με την οποία την προηγούμενη περίοδο αγωνίσθηκε στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

 

Κατέχει πολλές διακρίσεις στο beach volley και την τρέχουσα περίοδο αγωνίσθηκε στον πρώτο του τελικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρει: "Μετά από 8 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα του Αίαντα Ευόσμου νιώθω απόλυτα έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΓΣ Λαμίας. Είναι μιά ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις μου, με σοβαρούς ανθρώπους γύρω της που αγαπάνε το άθλημα και κυρίως τον σύλλογο. Πηγαίνω στη Λαμία με πολύ όρεξη για δουλειά για να βοηθήσω όσο μπορώ τις προσπάθειες της ομάδας. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου για όλα αυτά τα χρόνια που είμασταν μαζί και φυσικά την ομάδα της Λαμίας για την πολλά υποσχόμενη καινούρια χρονιά".

Ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ ευχαριστεί την Διοίκηση της ομάδος του Αίαντα Ευόσμου γιά την άψογη συνεργασία της στη μετεγγραφή του αθλητή τον οποίο καλωσορίζει στη Λαμία και του εύχεται καλή επιτυχία».

Σχετικά άρθρα

  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
  • Με περίπατο η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας
    Οι «κιτρινόμαυρες» του Μπακοδήμου, με την βοήθεια του κόσμου τους, πέτυχαν εύκολα την ένατη σερί νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία, αλλα παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ενός πόντου μετά και τη νέα νίκη των Αμαζόνων κόντρα στον Πανιώνιο με 1-3 στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.