Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2013 13:35

Οι «14» του Σωτήρη Δρίκου

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Βόλεϊ, Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε την 13αδα των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Εφήβων στο Κλάντοβο της Σερβίας, το διάστημα 30 Ιουλίου με 3 Αυγούστου 2013.
Η Εθνική βρίσκεται στο Α΄ όμιλο μαζί με Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία. Στον Β΄ όμιλο μετέχουν οι Σερβία, Σκόπια, Βοσνία και Τουρκία.

Αναλυτικά η 13αδα των Εφήβων που προετοιμάζεται στην Πτολεμαΐδα:

Πασαδόροι: Κασαμπαλής Σταύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής)
Ακραίοι: Καρασαβίδης Βασίλης (Επίκουρος Πολίχνης). Κωστόπουλος Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Ιωαννίδης Γιάννης (Επίκουρος Πολίχνης), Μούχλιας Βασίλης (Έβρος Σουφλίου). Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας)
Κεντρικοί: Τουρνάκης Αλέξανδρος (Μίλωνας), Βουλκίδης Θόδωρος (Νίκη Αιγινίου), Παπάζογλου Θανάσης (Επίκουρος Πολίχνης)
Διαγώνιοι: Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής), Κόκκινος Βαγγέλης (Περσέας)
Λίμπερο: Τσαδήμας Θόδωρος (Φθία), Τσιράκης Οδυσσέας (Ηρακλής).


Για τη συγκεκριμένη «φουρνιά» παικτών ο κ. Δρίκος ανέφερε: «Όσον αφορά στην Εθνική Παίδων που θα παρουσιαστεί στη Σερβία ως Εφήβων, αυτό που θέλουμε είναι να αποκτήσει εμπειρίες εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων τον Απρίλιο του 2014. 

Δεν μας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα που θα φέρουμε στο Κλάντοβο, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι η Σερβία και η Τουρκία που τον προσεχή Αύγουστο θα παίξουν στο Παγκόσμιο, θα κατέβουν με τις πλήρεις ομάδες των Εφήβων. 

Το πιο σημαντικό από αυτό που γίνεται στην Πτολεμαΐδα, είναι να καταφέρουμε να δώσουμε συνέχεια, να ακολουθήσουμε πιστά ένα καλεντάρι με βάση τις χρονικές δυνατότητες και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη νέα γενιά αθλητών».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link πλάκα μας κάνεις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 15:54 posted by πλάκα μας κάνεις

    3 από Ηρακλή 3 από Πολίχνη... τι περιμένεις...???? χαχαχα ... πάλι ξεφτίλα θα γίνουμε...

  • Comment Link SPL Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 10:48 posted by SPL

    Θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο επιλεγονται αθλητες τοσο απο τον κο Δρικο οσο και απο παλαιοτερους ομοσπονδιακους . Το πανελληνιο πρωταθλημα δεν ειχε τελειωσει και ειχαν γινει οι κλησεις. Απο τους αγωνες προημιτελικης & τελικης φασης παιδων -που τις παρακαλουθησε ο κος Δρικος- δεν ξεχωρισε κανεις?? (Ειτε με προσωπικη αποψη ειτε με τα στατιστικά)