Εκτυπώστε τη σελίδα
23-07-2013 17:23

Παραιτήθηκε ο Σωτήρχος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

είναι ο Τέλης Σωτήρχος, αφού πριν από λίγο υπέβαλε την παραίτηση του που έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Επικαλέσθηκαζιτςε προσωπικούς λόγους και υποψήφιοι αντικαταταστάτες του είναι ένας εκ των Λυκούδη, Κόβαζιτς, Πολύζου.

Η ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο  προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών κ. Τέλης Σωτήρχος, σεβόμενος τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε.
Ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρχο για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών την οποία οδήγησε εφέτος στην κατάκτηση του πρώτου της πανελληνίου πρωταθλήματος  αλλά και στην κατάκτηση δύο κυπέλλων Ελλάδας (2012, 2013). 
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".

31 σχόλια

  • Comment Link γιωργος αποστολου Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 18:01 posted by γιωργος αποστολου

    οποιος θελει να δει το μπλογκ μην πατησει πανω στο λινκ αλλα να το κανει copy-paste ή να το πληκτρολογήσει μόνος του.

    ουτε εγω ξερω πως μπηκε η φωτο!!!!

  • Comment Link γιωργος αποστολου Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 15:48 posted by γιωργος αποστολου

    Dragonas η λαρισα ειχε παρει ενα παιχνιδι σε αδιαφορο βαθμολογικα αγωνα κοντρα στις αναπληρωματικες του πειραματικου.δεν παιζει ρολο αλλα για να μην μας που οτι εχουμε κομπλεξ με τον καρπολ του βολει.το χειροτερο ειναι οτι οχι απλα εριξε την ομαδα αλλα δεν δουλεψε καθολου τα μικρα κοριτσια.παραδοσιακα η λαρισα εβγαζε αρκετα ταλεντα και τωρα την αφησε σε μετρια θεση της α2 του ελληνικου πρωταθληματος.

    αυτος που ελεγε οτι η καββαθα πηρε νταμπλ και δεν ειναι χειροτερη της γιωτα λεγεται "κιτρινομαυρη-επελαση" θα δειξω για να γελασεις τι εγραφε για τον οικονομου.


    Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΙΕΡ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ… ένας επαγγελματίας -με όλη τη σημασία της λέξης- τεχνικός, παθιασμένος, αυστηρώς προσηλωμένος και αφοσιωμένος στο έργο του.
    Εργασιομανής, τελειομανής, σοβαρός, μετρημένος, λιγόλογος, σπανίως χαμογελαστός, άριστος επαγγελματίας. Όπως πρέπει να είναι ένας απόλυτος άρχων του κιτρινόμαυρου πάγκου. Τέτοιους στρατηγούς αποζητάνε όλοι οι κιτρινόμαυροι πιστοί.
    Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, μίλησε αρκετές φορές για την περηφάνια του Αεκτζή…
    ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΙΚΗΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ, ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΩΝ…
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ…
    Εμείς έχουμε την ευλογία ή το θείο δώρο στο γυναικείο volley να έχουμε στον πάγκο ένα στρατηγό αφοσιωμένο στο καθήκον.

    πηγη - www.kitrinomavri-epelasi.blogspot.gr/

    επειδη εγω μπορει να ειμαι εμπαθης εσυ πως τα κρινεις αυτα που λεει?

  • Comment Link Dragonas Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 15:18 posted by Dragonas

    γιωργο αποστολου ..το χω γραφει απο καιρο οτι η φετεινη αεκ ειχε μεινει απο δυναμεις απο τον δευτερο γυρο σχεδον(ειδα πολλα παιχνιδια της και μεσα και εξω)και εγραψα οτι αν ξαναπαρει πρωταθλημα με οικονομου θαναι για μενα μεγαλη εκπληξη..οταν στο τελος του πρωταθληματος κερδιζεις με το ζορι στο κυπελλο τον παο και οσοι ηταν μεσα θυμουνται πως και μετα σε κερδιζει για πλακα 3-1 θεωρω οτι εκει τελειωσε το εργο...ολοι καταλαβαν οτι η αεκ ειχε ηδη τελειωσει και ο ολυμπιακος την αποτελειωσε..συμφωνω απολυτα σε οτι γραφεις και θα ξαναθεσω ενα περσινο ερωτημα πολλων για το πως ειναι δυνατον μια ομαδα να προσλαμβανει ενα προπονητη που εριξε την ομαδα του πριν χρονια χωρις ουτε μια νικη..αυτο ειναιγια γκινες ..εδω μεχρι και ο δασω για την τιμη των οπλων κερδισε ...

  • Comment Link Milinkovic Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 09:46 posted by Milinkovic

    Την εικόνα πώς την έβαλες;

  • Comment Link volley Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 08:57 posted by volley

    καλημερα...ποιος Λυκουδης? γελανε στο συμβουλιο του Ολυμπιακου μαζι του..τον θεωρουν αστειο..και ειναι φυσικα κατα την αποψη μου..κρατηστε ενα ονοματακι που θα σα πω..Σαραντιτης...εκει να δειτε γελια...και κατι ακομη...οσο και αν πιεζει π μανατζαρακος του σερβου προς διαφορες κατευθυνσεις τρωει πορτα...αλλα εχει καλες ακρες ο νεοκοπος μανατζερ...ανοιξε πορτες με τον παο..τωρα πιεζει για ολυμπιακο για τον σερβο...με τις πλατες καποιον μεγαλοπαραγοντων της ομοσπονδιας φυσικα...παντως οι αθλητριες του ολυμπιακου γελανε...για το μονο που χαρηκαν ηταν το τελειωμα του τελη..αντε..θα σας παω κι αλλα αργοτερα.