1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 11:59

Mαζί οι Ίωνες και η Τράπεζα Αττικής!

Σημαντική χορηγία που αλλάζει τα δεδομένα και τους στόχους της νέας διοίκησης των ΑΣΠ Ιώνων εξασφάλισε ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Ιωνίας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της νέας διοίκησης έκλεισε συμφωνία με την Attica Βank η οποία αναλαμβάνει «χρυσός χορηγός» του συλλόγου.

Σύμφωνα με παράγοντες του συλλόγου, η χορηγία θα είναι σε βάθος χρόνου, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος σε κοινή συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων του Συλλόγου και της Τράπεζας, όπου θα παρουσιαστεί και το νέο ρόστερ της ομάδας που από τη σεζόν 2013-14 θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου που υπογράφουν ο πρόεδρος Θεόδωρος Μαγκλάνης και ο ΓΓ Αντώνης Μέγκουλας αναφέρει ακόμα:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ ενεργώντας με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα προέβει σε συμφωνία με την attica bank και αποδίδει σ’ αυτή τον τίτλο «ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ». Σας γνωστοποιούμε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Χ&Κ ΤΕΧΝΙΚΗ για την επόμενη σεζόν και ανακηρύσουμε αυτή σε «ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.