Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2013 21:01

Αξιοπιστία, διαρκείας και γήπεδο στη Λεωφόρο

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7/2013) η πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς αποκάλυψε τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης, τους άμεσους στόχους της αλλά και το μακροπρόθεσμο πλάνο.
«Οργάνωση και παρουσία στις Ομοσπονδίες» 
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο, Γ. Καρανάσος πήρε πρώτα το λόγο και παρουσίασε τον κ. Μιχαλαριά, ο οποίος με τη σειρά του έκανε μια αναδρομή στη μέχρι πρότινος πορεία του στα δρώμενα του Συλλόγου, σημείωσε: «Αυτό που χρειάζεται ο Σύλλογος είναι οργάνωση, τρέξιμο και παρουσία στις Ομοσπονδίες. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα» και συνέχισε: «Προσωπικά ήμουν, είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού. Δεν αλλάζει αυτό. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν η Θύρα 13 είμαστε μια παρέα οπαδών θέλουμε να βοηθήσουμε το Π.Α.Ο να βγει από το τέλμα δεν αναλάβαμε επειδή είναι το όνειρό μας ουτε γιατί έχουμε άπειρα λεφτά. Το πιστεύουμε όμως ότι ο Π.Α.Ο μπορεί να λειτουργήσει έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει τα έξοδα του».
 
«Είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη»
 
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Τριφυλλιού ανέφερε: «Να λειτουργήσει ο ΠΑΟ και να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση και να έρθουμε κάποια στιγμή σε συμφωνία με όσους οφείλουμε για να πάρουν τα χρήματά τους. Από τα πρώτα μελήματα να γίνει εσωτερικός διαχειριστικός έλεγχος και όταν ολοκληρωθεί αυτός και μάθουμε πόσα και που χρωστάμε, τότε θα βάλουμε κάτω και θα φτιάξουμε ένα πλάνο ώστε σε βάθος χρόνο και ο Παναθηναϊκός να δουλεύει καλά και το εννοώ καλά. Επουδενί δεν θέλουμε να είναι ο Παναθηναϊκός κακόμοιρο σωματείο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτό. Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και  είμαστε εδώ να δώσουμε μάχη και να φέρουμε τον Παναθηναϊκό όπως λέει και ο ύμνος του, Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ». 
 
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο: «Ο κ. Μακρόπουλςο τράβηξε το «καράβι» και το τράβηξε επιτυχώς», είπε μεταξύ άλλων.
 
Με 60 Ευρώ γίνε μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο!
 
Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο αποκάλυψε και τις πρώτες κινήσεις του Συλλόγου ώστε να ανοίξουν και άλλο οι πόρτες και να εγγραφούν περισσότερα μέλη: «Υπάρχουν πάρα πολλοί Παναθηναϊκοί που έχουν έρθει και μας έχουν ζητήσει να βοηθήσουν. Ήδη υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Θέλουμε να οργανώσουμε το σύλλογο και ζητούμε εθελοντική εργασία, αλλά και η όποια οικονομική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αυτή η διοίκηση από την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε να μειώσει την ετήσια συνδρομή στον Ερασιτέχνη 60 ευρώ για να γίνει κάποιος μέλος και αυτό θα γίνει μόνο με μια απλή αίτηση και τη φωτοτυπία ταυτότητας.  Μπορεί οποιοσδήποτε Παναθηναϊκός να γίνει μέλος με 60 Ευρώ! 
 
Επιπλέον, μίλησε και για τα διαρκείας της επόμενης περιόδου: «Κάθε τμήμα από τα ομαδικά τμήματα θα κυκλοφορήσει ένα διαρκείας 30 Ευρώ (ανά άθλημα) αλλά και θα κυκλοφορήσει και ένα ενιαίο με 70 Ευρώ. Τέλος, για όσους θα θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο θα υπάρχει και VIP διαρκείας με 100 Ευρώ για κάθε ένα από τα τμήματα».
 
Λαδουκάκης: «Να ανακτήσει το ΤΑΑ αξιοπιστία»
 
Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Μανώλης Λαδουκάκης μίλησε για την απόφασή του να ηγηθεί της αντρικής ομάδας βόλεϊ, λέγοντας: «Μπήκα μπροστά για ένα λόγο, είχα φύγει πριν από τέσσερα χρόνια αλλά αυτό το χάλι που έβλεπα την τελευταία διετία αποφασίσαμε με τα υπόλοιπα μέλη (σ.σ του ΤΑΑ) που με «σπρώξανε» να μπω μπροστά, να ανακτήσει ο Παναθηναϊκός την χαμένη του αξιοπιστία». 
 
Συνοπτικά, οι απαντήσεις της διοίκησης στους εκπροσώπους Τύπου: 
 
Για τον τρόπο αποπληρωμής χρεών: «Θα εκπονηθεί συνολικό πλάνο και φυσικά από εδώ και στο εξής να μην δημιουργηθούν εκκρεμότητες από την τρέχουσα περίοδο»
 
Για τα τμήματα: «Αυτή τη στιγμή δίνουμε βάση στα ομαδικά τμήματα με απλές και μικρές κινήσεις». 
 
Για τα έσοδα: «Βασίζεται στο τρίπτυχο: 1.Χορηγικό πρόγραμμα 2. Συνδρομές ακαδημιών 3. Συνδρομές μελών»
 
Για τις ακαδημίες: «Υπάρχουν ιδέες. Θα στηρίξουμε τις ακαδημίες όλων των τμημάτων».
 
Για τις σχέσεις με την ΠΑΕ: «Θέλουμε να λειτουργήσουμε ενωτικά και αυτή η διοίκηση μπορεί να κάνει πράξη το ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός». 
 
Για τις εγκαταστάσεις: «Χρόνια παθογένεια. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας και έχουμε μηδέν ώρες στα γυμναστήρια της Αθήνας. Υπάρχει κακή και άσχημη αντιμετώπιση από το Δήμο Αθηναίων. Υπάρχει και ένα μεγαλόπνοο σχέδιο να δημιουργηθεί και ένα κλειστό σε συνεργασία πάντα με το Δήμο, αφού τα παιδιά που θα γυμνάζονται είναι δημότες του. Επίσης, υπάρχει η προοπτική νέου πολυχώρου ενώ υπάρχει και το όραμα ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα». 
 
Για το κλειστό της Κυψέλης: «Η συνεργασία είναι άψογη και θα συνεχιστεί». 
 
Για την προβολή του Συλλόγου ώστε να μάθουν όλοι για τον Ερασιτέχνη: «Θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση. Θα αναζητήσουμε την προβολή».
 
Για τη Διπλή Ανάπλαση: «Πρέπει να σταματήσει. Το θέμα είναι λεπτό δεν θα επεκταθούμε»
 
Το μήνυμα στον κόσμο: «Όλοι μαζί μπορούμε! Μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν αλλά μόνο έτσι θα βγει από το τέλμα ο Παναθηναϊκός μας. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός χτίζετε… και γι ‘αυτό όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε»!

Media