1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2013 22:20

«Ο... άσχετος και αντι-Ολυμπιακός Μιχαήλογλου» (video)

Ενοχλημένος από την διαιτησία του Μιχαήλογλου στον αγώνα απέναντι στον Επίκουρο για το φάιναλ 4 του πρωταθλήματος Παίδων, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr και χαρακτήρισε τον ρέφερι άσχετο και «αντιολυμπιακό».
«O κύριος Μιχαήλογλου, γνωστός αντιολυμπιακός, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δημίουργεί τεράστιο πρόβλημα. Κάθε φορά διαβάζω κάτι καινούργιο από τον κύριο Μιχαήλογλου. Όση σχέση έχει εκείνος με το βόλεϊ, έχω και εγώ με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Είμαστε Ιούλιο μήνα μέσα στο γήπεδο για 4 και 5  ώρες και έρχονται όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που νομίζουν ότι διαιτητεύουν και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν δύο φάσεις. Δεν μπορώ πλέον αυτό το πράγμα... Eίναι εξωφρενικό. Πρέπει να τονιστεί το θέμα της διαιτησίας. Δε μιλάμε στο ματς με τον Ηρακλή που τελείωσε το ματς με πιαστή μπάλα δική μας. Το κατάπιαμε αυτό. Σήμερα τα ίδια. Στο τάι μπρέικ μπλοκ η αντίπαλη ομάδα δεν το είδε ο διαιτητής. Η μπάλα χτυπάει στη μπάλα του αντίπαλου παίκτη για να γίνει το 14-14 δεν το είδε ο διαιτητής. Κουράστηκα...», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Media

7 σχόλια

  • Comment Link nikman Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 13:55 posted by nikman

    Τι λέτε! Ο άνθρωπος είναι... επιστήμονας!!!

  • Comment Link GK Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 07:23 posted by GK

    ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ο προπονητής του ΟΣΦΠ δίδαξε την ποδοσφαιρική καφρίλα σε παιδικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  • Comment Link Λιγο ντροπή Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 00:44 posted by Λιγο ντροπή

    Ναι δεν θα έχουμε ποιον να κλαίει.Βαρεθήκαμε πια το 50-50 δεν το αντέχουν.
    Συγχαρητήρια στον Επίκουρο για την καθαρή του νίκη.

  • Comment Link filipos98 Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 22:53 posted by filipos98

    Κύριε bojan όταν ένας άσχετος διαιτητής χαλάει τη δουλειά 11 μηνών που προφανώς και έχει κάνει η ομάδα του σπυρου σαραντιτη φέτος, λογικό είναι να ασχοληθεί ο άνθρωπος με διαιτησία..κούνηστε λίγο τα κεφάλια σας και σεβαστείτε τον ίδιο και τους αθλητές του που τόσους μηνες ιδρωναν στο γήπεδο για να τους καταστρέψει τα ονειρα ένας συμφεροντολογος διαιτητής..

  • Comment Link Γιώργος Ασλανογλου Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 21:42 posted by Γιώργος Ασλανογλου

    οταν ανθρωποι σαν τον Σπύρο τον Σαραντίτη σταματήσουν να ασχολουνται με το αθλημα στην Ελλαδα τοτε θα είναι αργα για συγγνωμες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.