1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2013 21:05

Επίθεση Ψαρουδάκη στο volleynews.gr μέσω του ΟΠΕΡ: «Η δήθεν καταγγελία και η News… δεοντολογία στο volley»

Η διοίκηση του ΟΠΕ Ρεθύμνου επιτίθεται κατά του volleynews.gr για το δημοσίευμα ότι η Κολομβιανή βολεϊμπολίστρια Κορτέζ ετοιμάζει καταγγελίες στην FIVB και στα πολιτικά δικαστήρια για οφειλή περίπου 5.000 Ευρώ. Αντί η διοίκηση του ΟΠΕΡ να απαντήσει στον Θεόδωρο Φιλιούδη που έκανε την καταγγελία με επώνυμες μάλιστα δηλώσεις, αντί τελικά να απαντήσει επί της ουσία της υπόθεσης για τα χρήματα που σύμφωνα με την αθλήτρια της οφείλει ο ΟΠΕΡ, κάνει επίθεση με ειρωνείες και υπονοούμενα στο Μέσο που τόλμησε να γράψει το θέμα. Μάλιστα χθες η αθλήτρια ειδοποιήθηκε από τον ΟΠΕΡ να δώσει λογαριασμό για να της καταβληθούν χρήματα!

Το μένος του Κώστα Ψαρουδάκη για το volleynews.gr και των συντελεστών του δε μας ξενίζει. Ξέρουμε πως όσο υπάρχουμε θα ενοχλούμε το θεάρεστο έργο του για την «ανάπτυξη» του ελληνικού βόλεϊ.

Επίσης δεν μας εκπλήσσει που για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ και αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κρύβεται και δεν υπογράφει τις ανακοινώσεις του ΟΠΕΡ, αφού κατά την πάγια τακτική του κρύβεται και από τα τηλέφωνα.

Κι αν δεχτούμε πως ο κύριος Ψαρουδάκης γράφει ιστορία ως φοβερός και τρομερός παράγοντας του ελληνικού βόλεϊ, είναι ο τελευταίος από τον οποίο θα δεχτούμε υποδείξεις, εντολές και κυρίως μαθήματα δημοσιογραφίας.

Το volleynews.gr με τα δημοσιεύματα του και τη συνεχή ενημέρωση του στα 2,5 χρόνια ζωής του έχει αποδείξει αν τιμά και σέβεται τον ΟΠΕΡ και το έργο του αφού είναι το μόνο Μέσο με τις περισσότερες δημοσιεύσεις για τη πορεία της ομάδας της Κρήτης, χωρίς περικοπές και υπονοούμενα. Το ξέρουν οι αναγνώστες του και το ανταποδίδουν με την εμπιστοσύνη τους. Τους ευχαριστούμε.

 

 

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΡ:

«Η δήθεν καταγγελία και η News… δεοντολογία στο volley»

Το προηγούμενο Σάββατο την ώρα που η οικογένεια του ΟΠΕΡ συμμετείχε σύσσωμη και με μεγάλη χαρά στο γάμο της αρχηγού της Γυναικείας ομάδας μας Μάγδας Δραμιτινού, δεχτήκαμε αναίτια internet-ική επίθεση η οποία ακόμη και τώρα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε που ακριβώς αποσκοπούσε.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι ενοχλούνται και δεν αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας στο Βόλεϊ εδώ και 21 χρόνια, προσπαθώντας να μηδενίσουν τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας.

Η τελευταία τους προσπάθεια βασίστηκε σε με μια δήθεν καταγγελία της αθλήτριας Κορτέζ στην FIVB και σε μια υποτιθέμενη αγωγή που… θα κάνει στα πολιτικά δικαστήρια.

Αλήθεια με ποιο τρόπο το Volleynews διασταύρωσε αυτή την… σπουδαία είδηση;

Εμείς λέμε με κανένα!!!

Γιατί μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δικαιολογία ότι ο Πρόεδρος μας είναι εξαφανισμένος!!!

Καθημερινά όλοι γνωρίζουν ότι επικοινωνεί ο ίδιος ή επικοινωνούν μαζί του δεκάδες παράγοντες, αθλητές - αθλήτριες, προπονητές, δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα βρέθηκε μεταξύ άλλων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη – Δράμα – Σαντορίνη – Σύρο.

Όποιος «κύριος» πιστεύει ότι έχει στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν τη δήθεν καταγγελία, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη ή στην FIVB και τότε θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί.

Ως νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να εκμηδενίσει την προσπάθειά μας. Ο ΟΠΕΡ έχει ξεκινήσει από πέρυσι ένα μοναδικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό ταξίδι που μας έφερε στην πρώτη τετράδα της Α1 Γυναικών, και συνεχίζεται με τα Ευρωπαϊκά ραντεβού τα οποία προσμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία καθώς ο ΟΠ|ΕΡ είναι η πρώτη ομάδα του Ρεθύμνου, από όλα τα αθλήματα, που συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Από δω και στο εξής δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την οποιαδήποτε προσβολή του συλλόγου μας ή παράγοντα ή αθλητών-τριών ή προπονητών, από οιοδήποτε μέσο ή πρόσωπο.

Ο καθένας θα παίρνει την απάντηση που του αρμόζει και ο ΟΠΕΡ θα διασφαλίζει κάθε νόμιμο δικαίωμα του, κάτι που δεν είχαμε κάνει στο παρελθόν και ήταν μεγάλο ΛΑΘΟΣ μας.

Για το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ.

Ο Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αποστολάκης Νίκος Μιχελουδάκης Γιάννης

 

 

11 σχόλια

  • Comment Link VBGR Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 06:42 posted by VBGR

    Πολύ σωστά τα λες "λάτρης της Κρήτης".

    Προφανώς υπάρχουν πολύ "κακή" που χρωστάνε ή δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Αλλά αυτό το πράγμα με το "χοντρό" είναι φοβερό!!! Αυτοί η άνθρωποι είναι η ντροπή του βόλλευ και δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτό!!!!

    Όσο για το βίντεο παρακάτω τι να πω??? Έμεινα άναυδος!!!!

    Πολύ γέλιο πραγματικά....

    Νικ, μην τον υποστηρίζεις άλλο!! Είναι ΠΟΛΥ φτιαχτό!! Εκτίθεσαι....

  • Comment Link Ο λάτρης της Κρήτης Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:50 posted by Ο λάτρης της Κρήτης

    "Nik' η απάντηση είναι απλή...
    Αυτά που έχουν ζήσει οι αθλητές του Ψαρού, δεν τα έχουν συναντήσει πουθενά αλλού και από κανέναν....( Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες ). Ασφαλώς και δεν είναι μόνο τα χρέη το πρόβλημα.
    Δεν σε προβληματίζει το γεγονός αυτό που περιγράφεις εσύ ο ίδιος, ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που τον συμπαθεί ( εκτός Μαυρομμάτη ίσως... ). Λες όλοι μας να είμαστε στημένοι ή κολλητοί του Μελλισουργού ή του volleynews ή όποιου άλλου μνηστήρα της ΕΟΠΕ;
    Απλώς κάποιοι άνθρωποι, με πρώτο τον Ψαρό, poy κάνουν πολύ κακό στο άθλημα και καλό θα ήταν για το άθλημα, να μην υπήρχαν στο χώρο...
    Μακάρι να μπορούσαν να γράψουν όλοι( αθλητές, προπονητές, μάνατζερ ) τις εμπειρίες τους, ίσως τότε να καταλάβαινες...

  • Comment Link Νικ Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 11:36 posted by Νικ

    Πάλι το σχόλιο μου δεν είναι υπέρ ή κατα του Ψαρου....Μου κάνει όμως τεράστια εντύπωση ρε παιδιά γιατί συνέχεια ο Ψαρος....Γιατί αφού είναι και άλλοι όπως βλέπω ότι παραδεχεστε στα σχόλια σας δεν λέτε κάτι και γι αυτούς...;;;;;Ποτέ όμως...Η μάλλον σχεδόν ποτέ....Επίσης έχω διαβασει σχόλια κατα καιρούς όταν ο Ψαρος και η ομάδα του πηγαίνουν καλα(οικονομικά,αγωνιστικά) ότι αυτό αποδίδεται σε άλλους παράγοντες.....Π.χ.Ταξιδευει ο Ψαρος και η ομάδα του με αεροπλάνο για να παίξει στην Αθήνα,σχόλιο:Ο Ψαρος κλέβει την ομοσπονδία και πληρώνει.Κερδιζει η ομάδα του,σχόλιο:κερδίζει πάντα με τη διαιτησία....Οποίος είναι αντικειμενικός αν μη τι άλλο όλο αυτό θα το άκουγε λίγο υπερβολικό.....Για οτιδήποτε γίνεται λοιπόν σε αυτό το κακομοιριά ελληνικό βολλευ φταίει πάντα και μόνο ο Ψαρος.....;;;;;;;; Δεν νομίζω ρε παιδιά......Είναι λίγο υπερβολικό......Και όλο αυτό περί του Ψαρου,σε τι βοηθάει το άθλημα,για να καταλάβω.....Η ένσταση μου είναι γιατί μόνο αυτόν σε οτιδήποτε και αν κάνει....και όχι και άλλους,αφού όπως όλοι παραδεχομαστε ότι είναι πολυ.....Και οποίος μου απαντήσει ειρωνικά ότι είμαι δικός του και αλλά τέτοια,θέλω να του πω οτι δεν υποστηρίζω κανέναν Ψαρο.....Εκφράζω απλά την εντύπωση που μου κάνει όλο αυτό το μενος προς αυτόν τον άνθρωπο και μόνο σε αυτόν......Απο τη στιγμή που θελουμε όλοι αυτό το άθλημα που αγαπάμε να παει μπροστά πρέπει να τα λέμε όλα για όλους....Δεν νομίζω πως αν εξαφανιστεί ο Ψαρος οτι το βολλευ θα σωθεί.....Είναι πολλοί,παρά πολλοί,ας γράψουμε κάποια στιγμή και γι αυτούς......Ευχαριστώ.....

  • Comment Link Ο λάτρης της Κρήτης Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 09:02 posted by Ο λάτρης της Κρήτης

    "Αλήθεια", λίγους έβαλες... Αυτοί που αναφέρεις είναι μόνο μιας σεζόν... Αν τους βάλουμε όλους άστα. Μόνο ο Πιρχόνεν πήρε όλα τα λεφτά του, αφού ήταν ο μόνος που έκανε χρήση του τότε νόμου περί μηδενισμού των ομάδων με χρέη.
    Ο χοντρός είναι όμως πονηρός, άφησε 5 χρόνια την ομάδα στο τοπικό, διέγραψε τα περισσότερα χρέη και τώρα βαδίζει για άλλα και στο ανδρικό!Για αυτό αναφέρεται σε δικαιοσύνη FIVB κτλ, ξέρει τι λέει...
    "Νικ", πολλοί χρωστάνε αλλά ο Ψαρός είναι ένας και μοναδικός για πολλούς και διαφόρους λόγους, τους οποίους αν δεν τους έχεις ζήσει ως αθλητής δεν περιγράφονται σε λέξεις...
    Δεν είναι τυχαίο που όποιος έχει περάσει από το εκπληκτικής ομορφιάς Ρέθυμνο και έχει συνεργαστεί μαζί του, λέει τα χειρότερα για αυτόν, παρότι δεν είναι ο μόνος που χρεωστάει σε αθλητές. Μην βλέπουμε σε όλα συνωμοσίες του volleynews και άλλων.
    Ένας που του χρωστάει αρκετές χιλιάδες ευρώ ο "κύριος" και η ομάδα του......

  • Comment Link Greek Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 06:39 posted by Greek

    Εγώ ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω.... Πως ένας άνθρωπος για τον οποίο ΟΛΟΙ οι παίχτες μιλάνε με τα χειρότερα, στους οποίους χρωστάει, είναι αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οικονομικών της ΕΟΠΕ.

    Για να σας θυμίσω και το φοβερό βίντεο του "Μπράβου" αντιπροέδρου της ομοσπονδίας στην Κρήτη που βάζει το κορμί του μπροστά για να φάει αυτός τα γιαούρτια!!!! :) :) :)

    Που αλλού το έχετε δει αυτό??? Σε ποια χώρα, σε ποιο άθλημα???!!!!


    https://www.youtube.com/watch?v=gIVnbxb5Du0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.