1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 21:34

Μιχαλαριάς: «Αύριο αρχίζουν τα δύσκολα»

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς που θα ηγηθεί της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που προέκυψε από τις σημερινές εκλογές αναφέρθηκε στην «επόμενη μέρα» του αθηναϊκού συλλόγου μιλώντας μεταξύ άλλων και στο volleynews.gr που βρέθηκε στον «Τάφο του Ινδού»:

 

«Είναι μια προσπάθεια πάρα πολύ δύσκολη, όμως εμείς είμαστε οπλισμένοι με μαχητική ψυχή, όπως πάντα λέμε τόσα χρόνια εμείς οι οπαδοί και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αρμόζει. Πρώτο μας μέλημα είναι σίγουρα η μείωση των χρεών κι από εκεί κι  έπειτα θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα αθλήματα. Πρέπε όμως πρώτα να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα των χρεών σε κάθε τμήμα για να κάνουμε έναν σχεδιασμό. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τα μέλη που ήρθαν και από αύριο κιόλας ξεκινάει μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για τον ΠΑΟ με πολύ όρεξη, με πιστεύω και πολύ ευθύνη».

«Αν χρεώκοπήσει ο Ερασιτέχνης τελείωσαν όλα»

Βεβαίως νωρίτερα στην αρχική του τοποθέτηση ήταν πιο... εκδηλωτικός καθώς μιλούσε και τους φίλους του Παναθηναϊκού:  «Μπήκαμε στον ερασιτέχνη για να βοήθήσουμε. Δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο σύλλογος βρέθηκε στο χειλος του γκρεμού και την κατάσταση την πήραν οι οπαδοί. Δεν υποσχόμαστε νίκες. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή και εμείς μπήκαμε γιατί πιστεύουμε σε αυτό. Πρέπει όλο να καταλάβουμε ότι ο Ερασιτέχνης είναι η καρδιά του συλλόγου. Αν χρεωκοπήσει τελειώνουν τα πάντα. Δεν θα υπάρχει ούτε ποδόσφαιρο ούτε μπάσκετ.

Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τον Παναθηναϊκό και να τον πάμε ψηλά. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έδινε στην ομάδα παχτωλό χρημάτων και κάποιοι έμαθαν να ζουν με αυτά. Τα χρήματα του πολλές φορές έμπαιναν σε μια μάυρη τρύπα. Όταν έφυγε ο Θανάσης, ο σύλλογος συνέχισε να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα. Τώρα το εμείς θα βγει πάνω από το εγώ.

Πριν πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο, πρέπει να δούμε πόσα ακριβώς είναι τα χρέη, και να προσπάθήσουμε να τα μειώσουμε. Παράλληλα όμως θέλουμε όλα τα τμήματα να μείνουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είνια δύσκολο, αλλά χρειάζεται θάρρος στα δύσκολα».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τον λόγο πήραν ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος, η Μαίρη Λομβάρδου ο Κείμης Μαρσέλος, εκπρόσωποι των οπαδών, αλλά και του Παναθηναϊκού Κινήματος. Όλοι έκαναν λόγο για μια νέα αρχή με τους οπαδούς της ομάδας να αναλαμβάνουν τα ηνία, ενώ δεν έλλειψαν τα βέλη κατά της ΠΑΕ.

Μάλιστα αποκαλύφθηκαν και τα έσοδα που έφτασαν στον Ερασιτέχνη, τα οποία όσο περνά ο καιρός μειώνονται δραματικά.

Τη σεζόν 2009-10 το ποσό ξεπέρασε τις 900.000 ευρώ, τη σεζόν 2010-2011 έφτασε τις 690.000 ευρώ, ο 2011-12 έγιναν 415.000 ευρώ ένω τη σεζόν που πέρασε (2012-13) έφτασαν στον ερασιτέχνη για την εκμεταλλευση του σήματος μόλις 61.000 ευρώ.

Γιάννης Κελετσέκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.