1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2013 23:18

«Ο ρόλος μου δεν θα είναι διακοσμητικός»

Μετά από την Φένια Παπαγεωργίου που ανέλαβε το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ, η Βάσω Καραντάσιου έγινε αντιπρόεδος στο ΤΑΑ Παναχαϊκή δείχνοντας ότι οι αθλήτριες βγαίνουν μπροστά για να αναλάβουν τα ηνία. Η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μπιτς Βόλεϊ στις πρώτες της δηλώσεις μετά το νέο πόστο που ανέλαβε τόνισε ότι θα έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις.

«Ο ρόλος μου δεν θα είναι διακοσμητικός. Χαίρομαι που συμμετέχω σε μια Πατρινή κίνηση βόλεϊ. Ξέρω το άθλημα, βοηθάω την οικογένεια μου και δεν θα μπορούσα να λείπω από την πορεία της ομάδας. Αυτό είναι δυσκολότερο από αυτό που έκανα και αντιμετωπίζω με χαρά την πρώτη φορά που εμπλέκομαι σε διοικητικά. Το κάνω με φίλους μου σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία. Ξέρω πως περσι βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο αλλά και στην αγορά και θα υπάρξει μεγαλύτερο κέρδος με την στήριξη του κόσμου. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Θα χρεωθούμε τα λάθη μας, αφού ξεκινάμε από το "0" και συνεχίζουμε»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.