1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2023 15:18

Κεφάλια... μέσα για το πρώτο γκρουπ της Εθνικής γυναικών στην Άρτα, δηλώσεις των αθλητριών για την έναρξη της προετοιμασίας (vids)

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του πρώτου γκρουπ της Εθνικής γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας.
Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιουνούς Οτσάλ οι αθλήτριες της γαλανόλευκης έχουν μπει δυναμικά στο γήπεδο και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς διεκδικούν μία θέση για το Ευρωβόλεϊ 2023.

Στο πρώτο γκρουπ αθλητριών συμμετέχουν οι παρακάτω αθλήτριες:

Νίκη Απλαδά
Τάνια Κιουτσιούκη
Κική Τερζόγλου  
Αριστέα Τοντάι
Αριάδνη Καθάριου
Έλενα Μπάκα
Ασημίνα Νικολογιάννη
Μαρία Τσιτσιγιάννη
Ιωάννα Σπανάκη
Γεωργία Αγγελοπούλου
Εύα Τάνη
Ελισάβετ Ηλιοπούλου
Ξένια Κακουράτου
Μαριάννα Μπελιά

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής γυναικών από τα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στο Ο.Α.Κ.Α., οι αθλήτριες Τάνια Κιουτσιούκη, Αριστέα Τοντάι, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ιωάννα Σπανάκη, η Ξένια Κακουράτου, η Μαριάννα Μπελιά και η Μαρία Τσιτσιγιάννη μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για την έναρξη της προετοιμασίας, για την παρουσία τους στην Εθνική αλλά και για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις τους στα παρακάτω βίντεο:

Media

br>
br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.