1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2023 13:29

«Πράσινος» και το 2024 ο Φερνάντο Ερνάντεζ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γίρι Κόβαρ, Ανδρέα Φράγκο, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή και του Φερνάντο Ερνάντεζ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Ερνάντεζ για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Συνεχίζονται εντυπωσιακά οι φετινές ανανεώσεις για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Φερνάντο Ερνάντεζ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».Ο Κουβανός διαγώνιος θα αγωνίζεται και φέτος στα «πράσινα» και αναμφίβολα προσδίδει μεγάλη ποιότητα  στο ρόστερ της ομάδας.Ο Φερνάντο Ερνάντεζ δήλωσε στο pao1908 ότι: «Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του και θέλω όλοι μαζί να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους για το Σύλλογο. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους που δεν καταφέραμε πέρυσι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.