1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2023 18:35

Volley League Γυναικών: Πράξη δεύτερη στο Ρέντη (03/05, 18.00)

Τελικών συνέχεια στην Volley League γυναικών, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα (03/05, 18.00).

Το «τριφύλλι» κράτησε την έδρα του στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά και μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα επικράτησε των «ερυθρολεύκων» με 3-1 σετ και έκανε το 1-0 στις νίκες στην σειρά των τελικών.

Οι δύο προπονητές έχουν λευκό απουσιολόγιο και θα έχουν όλες τις αθλήτριές του διαθέσιμες για τον δεύτερο τελικό και θα έχουν και την δυνατότητα και για video challenge.

«Θέλω να σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο τελικό, τον αυριανό. Το τελευταίο ματς ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στον εαυτό μας, στο παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε μια νέα μάχη στο γήπεδο. Η σειρά θα είναι πολύ μεγάλη! Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στις αθλήτριες μου. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι.

Από την πλευρά της, η κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε για τον δεύτερο τελικό:

«Αύριο μας περιμένει άλλο ένα δυνατό παιχνίδι. Από την μεριά μας έχουμε αφήσει πίσω το ματς του Σαββάτου, είμαστε συγκεντρωμένες για το αυριανό παχνίδι γιατί θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι η νίκη για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Πρώτος τελικός - Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-1 (25-10, 10-25, 25-21, 29-27)

Δεύτερος τελικός - Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Τσάλεντζ ρέφερι: Κυριοπούλου, Επόπτες: Σαμοθράκης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Τρίτος τελικός - Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, 19.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Τέταρτος τελικός - Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 (Αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πέμπτος τελικός - Σάββατο 13 Μαΐου 2023 (Αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.