1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2023 21:06

Volley League Γυναικών (21η αγωνιστική): Πέφτει η αυλαία με αναμετρήσεις σε Φιλαδέλφεια και Αγ. Θωμά

Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη (29/3) η 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Στο «Απόστολος Κόντος» η κυπελλούχος ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Η Ένωση βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει ξανά στους δύο (2) βαθμούς τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ τον οποίο αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο Άρης έχει εξασφαλίσει πλέον τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και από τα αποτελέσματα του στα δύο τελευταία ματς θα ξεκαθαρίσει αν θα πάρει την 7η ή την 8η θέση (έχει 25 βαθμούς έναντι 24 του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil).

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο τρίτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον 8ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil. Οι πράσινες με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την 3η θέση (υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ολυμπιακό), αλλά διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους και για τη 2η.

Από την πλευρά του ο ΑΟΜ, όπως και ο Άρης είναι σίγουρα στην 8άδα των play off ωστόσο από το αυριανό αποτέλεσμα, αλλά και αυτό κόντρα στη Θέτιδα (22η αγωνιστική) θα ξεκαθαρίσει αν θα πάρει την 7η ή την 8η θέση.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα

Τετάρτη 29/3/2023

«Απ. Κόντος», 17.30, ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Άρης Διαιτητές: Μιχαήλογλου - Χρηστίδης Επόπτες: Κολλάρου Ελ. - Παπαθανασίου Γραμματεία: Ταλάρου Παρατηρητής: Καπάνταης

Αγίου Θωμά, 17.30: ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Διαιτητές: Νικάκης - Λιάκου Επόπτες: Κοσμόπουλος - Σταυράτη Γραμματεία: Μισιάκα Παρατηρητής: Ράπτης

Το αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της 21ης αγωνιστικής

 ΑΣΠ Θέτις- Ηλυσιακός 3-0

Αιγάλεω-ΖΑΟΝ 3-0

Λαμία-0λυμπιακός 1-3

ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ 1-3

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.