1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2023 14:29

Οι Έλληνες διαιτητές απέδειξαν γιατί βρίσκονται στην ελίτ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μας πρόσφεραν δύο ματσάρες στα ημιτελικά του Challenge Cup με τον πρώτο να παίρνει την τεράστια πρόκριση για τον τελικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

 

Και στους δύο αγώνες σε Ρέντη και Άγιο Θωμά, διαιτητές ήταν Έλληνες, πράγμα πρωτόγνωρο για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα που δεν είχε προηγούμενο.

Αλέξανδρος Μυλωνάκης, Νίκος Φραγκάκης στον πρώτο ημιτελικό στο «Μελίνα Μερκούρη» και Νώντας Γεροθόδωρος, Αλέξανδρος Αβραμίδης στο Μαρούσι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και των ιδιαίτερων συνθηκών που είχαν αυτοί οι δύο αγώνες, δικαιώνοντας την απόφαση της CEV να εμπιστευτεί Έλληνες ρέφερι στα δύο αυτά παιχνίδια.

Μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο από τις δύο ομάδες, όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις ελέχθηκαν με επιτυχία από το video check, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους επόπτες που είχαν και αυτοί τη δική τους πίεση κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.