Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2023 14:07

Κυρία Κεραμέως να χαίρεστε τον διευθυντή σας: Τι ασχολείσαι με το βόλεϊ; Πούστης είσαι;

Δείξε μου το δάσκαλο σου να σου πω ποιος είσαι. Και αν απορείτε γιατί πηγαίνουμε κατά διαόλου «θαυμάστε» τον «εκπαιδευτικό» που είναι και διευθυντής - τρομάρα του - σε δημοτικό σχολείο της Δραπετσώνας.

 

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας Γιώργου Κογκαλίδη πριν από την έναρξη των μαθημάτων του Δημοτικού, ένας 14χρονος μαθητής του Γυμνασίου (βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό) και παράλληλα είναι αθλητής του συλλόγου Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του συλλόγου για το τμήμα του βόλεϊ, μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια. Τα φυλλάδια αφορούσαν το τμήμα βόλεϊ του Δ.Α.Σ.

Ο 14χρονος λίγο πριν πάει και στο δικό του σχολείο, μοίραζε με χαρά τα διαφημιστικά φυλλάδια έξω από το Δημοτικό σχολείο τόσο στα παιδάκια που έμπαιναν μέσα στο σχολείο τους, όσο και στους γονείς τους.

Κάποια από τα παιδάκια του Δημοτικού είναι αλήθεια πως αφού έπαιρναν τα φυλλάδια τα πετούσαν στο προαύλιο.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος αντί να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τα μικρά παιδιά του Δημοτικού να πετάξουν τα φυλλάδια στα καλάθα των αχρήστων, βγήκε έξω από το σχολείο και έκανε φραστική επίθεση στον 14χρονο και μάλιστα με ακατανόμαστες εκφράσεις που σοκάρισαν όλους τους παρευρισκόμενους.

«Τι μοιράζεις εκεί; Δεν ενδιαφέρεται κανένας για το βόλει. Μην ξανάρθεις εδώ'' και άλλα πολλά». Και σα να μην έφτανε αυτό, άμεσα μετά δέχτηκε και νέα επίθεση από μητέρα παιδιού, η οποία του είπε το εξής εξοργιστικό και απαράδεκτο: ΄΄ Τι ασχολείσαι με το βόλει; Πο@@ης, είσαι;''», είπε ο Γιώργος Κογκαλίδης ο οποίος κατήγγειλε ήδη του περιστατικό στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δραπετσώνας ενώ στη προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Α.Σ. θα τεθεί το θέμα της μήνυσης προς τον διευθυντή.

Να τον χαίρεστε κυρία Νίκη Κεραμέως τον διευθυντή σας. «Κοιμόμαστε» μεταφορικά και κυριολεκτικά «ήσυχοι» πως τα παιδιά μας είναι σε καλά χέρια. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις ενέργειες σας.

Όσο για αυτά τα υποκείμενα που τολμούν να πιάνουν το βόλεϊ στο στόμα τους είναι οι γονείς που διαμορφώνουν συνειδήσεις στη μελλοντική κοινωνία μας.

Η μάνα του «άντρα» που «αύριο» όταν θα μεγαλώσει θα βρίζει και θα χτυπάει γυναίκες και παιδιά και βέβαια θα παίζει μόνο τα «αντρικά» αθλήματα σε μία κοινωνία φασισταριών και φανταστικών στερεότυπων γεμάτη δηλητήριο και σκοτάδι.

Media