1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2022 17:58

Απρόβλεπτο ντέρμπι τετράδας ΠΑΟΚ-Μίλωνα στην Πυλαία (26/11, 21:30, ΕΡΤ-3 HD, TV)

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί ορισμένοι να εκτιμούσαν πως ο ΠΑΟΚ να έχει εύκολο έργο απέναντι στο Μίλωνα αλλά μετά τη νίκη των νεοσμυρνιωτών επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ και το βόλεϊ υψηλού επιπέδου που παρουσιάζουν αναβαθμίζουν δικαίως την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ως ένα από τα πιο αμφίρροπα και απρόβλεπτα ματς της 6ης αγωνιστικής που μάλιστα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3. (Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 6η αγωνιστική, 26/11, 21:30, ΕΡΤ-3 HD, TV)

Ο ΠΑΟΚ με μία ήττα σε πέντε αγώνες και χωρίς άλλες απώλειες ελπίζει σε απώλειες των δύο αιωνίων για να επωφεληθεί στη βαθμολογία. Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει χωρίς απώλειες τον μαχητικό Μίλωνα που έχει δεμένη υποδοχή και πολλές λύσεις στο σκοράρισμα.

Για τον  δικέφαλο ξεκινάει ένας πραγματικός Γολγοθάς μέχρι το τέλος της χρονιάς με δύο αγώνες την εβδομάδα για το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ, την Ευρώπη ενώ υπάρχει και το Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό πιθανότατα στις 28 Δεκεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ έχει 12 βαθμούς σε 5 αγώνες και είναι στο -2 από τον Ολυμπιακό και στο +2 από τον Μίλωνα, τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά.

Ο Ολλανδός ακραίος του ΠΑΟΚ Κάις Γιόρνα δήλωσε: "Ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για μας με συνεχείς αγώνες στο πρωτάθλημα και έναν γεμάτο μήνα με αγώνες στο πρωτάθλημα, στο Λιγκ Καπ, στην Ευρώπη και στο Σούπερ Καπ. Ο Μίλων έχει δείξει πως έχει πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και αυτό τα λέει όλα.

Προετοιμαζόμαστε καλά ώστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε". Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων έχει κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο στο πρωτάθλημα με σημαντικές νίκες εκ των οποίων και το 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Ισοβαθμεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά καθώς έχουν από 10 βαθμούς έναντι 14 του Ολυμπιακού και 12 του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας που τη σεζόν 2018-19 ήταν στον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Παίζουμε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς απέναντι σε ομάδα που είναι φτιαγμνένοι για τον τίτλο.

Η έδρα του ΠΑΟΚ είναι δύσκολη όχι μόνο γιατί έχει καλή ομάδα αλλά και γιατί το γήπεδο είναι τεράστιο για τα δικά μας δεδομένα. Εχουμε δείξει πως παλεύουμε όλα τα ματς και είμαστε πάντα ανταγωνιστiκοί. Δεν τα παρατάμε και το ίδιο θα κάνουμε και με αυτόν τον ανταγωνιστικό αντίπαλο".

Για τον Λάππα που κρέμασε τα παπούτσια του Ο νεαρός ακραίος Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: "Έχουμε δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα εξτρά κίνητρο να παίξουμε για τον αρχηγό μας Ηλία Λάππα που κρέμασε τα παπούτσια του".

Σε 8 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες.

olley League - 6η αγωνιστική


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022


Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Διαιτητής challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 17.30: Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Ξυδάκης, Μανωλάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 19.00: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.