1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2022 19:51

Challenge Cup ανδρών: Ποδαρικό για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κόντρα στην Ελβετική Νάφελς (12/10, 19.00 Cosmote Sport 9)

Κόντρα στην Ελβετική Νάφελς θα κάνει ποδαρικό στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο ΠΑΟΚ. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ξεκινάει τη πορεία του από την προκριματική φάση του Challenge Cup και θα υποδεχθεί την Ελβετική ομάδα στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τετάρτης (12/10, 19.00 Cosmote Sport 9), ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ελβετία την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στην Σερβία αποδείξαμε την ετοιμότητα μας στους αγώνες.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές» δήλωσε στο acpaok.gr ο διαγώνιος της ομάδας Μπραμ Βαν Ντε Ντρις.

Διαιτητές του αγώνα στο PAOK Sports Arena θα είναι ο Νίκολα Μιτσέφσκι από το Βόρεια Μακεδονία και η Σβετλάνα Ζότοβιτς από τη Σερβία.

Προπονητής στην Νάιφελς είναι ο Ματίας Ράφνερ και ξένοι της ομάδας ο Ισραηλινός Γκολντρίν Ιλίγια, ο Πολωνός Μπλαζέι Ποντλέσνι, ο Ρίστο Νικόλοφ από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Λεάντρο Μέχια από την Κολομβία και ο Φινλανδός Άντι Ροπόνεν.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η Νάιφελς ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 σετ από την Αμρισβίλ. Σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει 2 ήττες και μία νίκη.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Ελβετία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.