Εκτυπώστε τη σελίδα
10-10-2022 21:06

Challenge Cup ανδρών: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό απο τη Σλοβακία (11/10, 20.00 Cosmote Sport 6)

Πρεμιέρα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα θα κάνει ο Παναθηναϊκός για την σεζόν 2022-23, καθώς την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο Challenge Cup ανδρών κόντρα στη Σπαρτάκ Μιγιάβα από τη Σλοβακία.
Οι πράσινοι βρίσκονται στη Σλοβακία από το πρωί της Δευτέρα και θα ξεκινήσουν τη πορεία τους στη διοργάνωση από τη προκριματική φάση και θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την Σπαρτάκ Μιγιάβα.

Ο πρώτος αγώνας στη Σλοβακία θα γίνει τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 20.00 (Cosmote Sport 6) και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση ότι: «Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις με ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς και να φύγουμε νικητές από την Σλοβακία. Σίγουρα η ομάδα είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι μαζί αλλά είμαι σίγουρος ότι βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».