Εκτυπώστε τη σελίδα
18-09-2022 19:53

Στην Αθήνα ο Τόνσεκ Στερν του Ολυμπιακού.«Ήρθα σε μεγάλο σύλλογο με φανταστικό κόσμο»

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Σλοβένος Τόνσεκ Στερν Ο διεθνής διαγώνιος, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Σλοβενίας (4η θέση), έφτασε οικογενειακά στο «Ελ. Βενιζέλος.»

Ο Σλοβένος άσος θα ενσωματωθεί από αύριο Δευτέρα στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στο κλειστό του Ρέντη, όπου θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Κατά την άφιξη του στην Αθήνα, ο νέος διαγώνιος του Ολυμπιακού δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή, σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη.

Με όποιον και να μιλήσω, μου λέει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι φανταστικός, οπότε περιμένω πώς και πώς να τους δω στο γήπεδο, να μας βοηθούν να παίρνουμε τις νίκες και ελπίζω, να κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, όπως και αυτοί για την ομάδα».

Tο διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία δυνατά φιλικά στην Ιταλία, με Ταράντο, Τόνο Καλίπο και Καστελάνα Γκρότε.