Εκτυπώστε τη σελίδα
01-09-2022 09:32

Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Οι αντίπαλοι και το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων κοριτσιών

Με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό γυναικών ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 1η Σεπτεμβρίου το Ευρωπαϊκό πρωταθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι.
Η Ελπίδα Πιτσιγκώνη με την Σταματίνα Γκιζέττη κληρώθηκαν στον Α' όμιλο μαζί με Δανία, Γαλλία και Πορτογαλία, οι Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή στον F' όμιλο με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Τσεχία και τη Λετονία, ενώ οι Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη στον Β' όμιλο με Ουκρανία, Ρουμανία και Κόσοβο.

Πρώτες στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων μπήκαν οι Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Σταματίνα Γκιζέττη (9.00) κόντρα στη Πορτογαλία για τον Α' όμιλο, στη συνέχεια θα αναμετρηθούν για τον Β' όμιλο Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη με την Ουκρανία (9.45) και στις 10.30 η Ιωάννα Κοντζεδάκη με την Ελευθερία Φετφατζή θα αγωνιστούν κόντρα στη Σλοβενία.

Στις 15.30 οι Πιτσιγκώνη, Γκιζέττη θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι τους για τον Α' όμιλο κόντρα στη Γαλλία, την ίδια ώρα οι Κατέρη, Κοντακιώτη θα παίξουν κόντρα στη Ρουμανία για τον Β' όμιλο και στις 17.00 Κοντζεδάκη, Φετφατζή θα αναμετρηθούν με τη Τσεχία.

Α' όμιλος

Ελλάδα: Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Σταματίνα Γκιζέττη
Δανία: Μίλι Μπέρθου, Μίλι Μπασόε
Γαλλία: Ρομάν Σομπεζάλ, Σάρα Λορέν
Πορτογαλία: Άνα Μοντέιρο, Μαργκαρίντα Σάντος.

Β' όμιλος

Ελλάδα: Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη
Ουκρανία: Βικτόρια Νιτσένκο, Ντάρια Σερεμέτιεβα
Ρουμανία: Αντρέα Μίου, Αλεξάντρα Κερετέσι
Κόσοβο: Μέγκι Μπίσλιμι, Ρεζελίντε Τάκι.

F' όμιλος

Ελλάδα: Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή
Σλοβενία: Ρίμα Ποσεντέλ, Ζόγα Καγιάρ
Τσεχία: Κατερίνα Παβέλκοβα, Άνα Παβέλκοβα
Λετονία: Λίβα Έμπερε, Ντενιέλα Κονσταντίνοβα

Media