1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2013 16:36

ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Κις

H Κις έχει στα χέρια της δυο προτάσεις, μια από τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ολυμπιακό, αλλά και μία από την φιναλιστ ΑΕΚ.


Η ΑΕΚ εξάλλου συνεχίζει αθόρυβα τις μεταγραφικές κινήσεις της, συμφώνησε με την Άννα Καβαθά και την Δήμητρα Γιακουμή, χωρίς να ανακοινώσει τις αποκτήσεις τους, αλλά και με την ακραία Αφροδίτη Λαδένη(1.82, 20)  του Ηρακλή. Από εκεί και πέρα ο Απόστολος Οικονόμου πήρε εντολή να φτιάξει ομάδα για πρωταθλητισμό και κινείται για την απόκτηση δυο πολύ καλών ξένων ακραίων, προκειμένου να έχει ως αλλαγές τις  Ζένια Τσίμα, Αθανασία Τοτσίδου, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ευελπιστούν εξάλλου να μειωθεί η ποινή της Γεωργίας Τζανακάκη, προκειμένου να αγωνισθεί τουλάχιστον στα πλεί οφς, ενώ δεν έχουν εγκαταλείψει και την προσπάθεια παραμονής της Σόνιας Μποροβίντσεκ που ενδέχεται να ελληνοποιηθεί.

Στο μεταγραφικό μέτωπο , "καίει"  το όνομα της ταλαντούχου Όλγας Στράντζαλη, που είναι ελεύθερη και κίνησε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά απορρίφθηκε η πρόταση του γιατί ο πατέρας της Θανάσης Στράντζαλης πιστεύει ότι στον Πειραιά δεν θα έχει την προσδοκώμενη  αγωνιστική βελτίωση. Έτσι κι αλλιώς η Στράντζαλη θα μείνει μόνο ένα χρόνο στην Ελλάδα, αφού μόλις τελειώσει το σχολείο θα πάει με υποτροφία σε αμερικάνικο κολλέγιο. Πιο κοντά στην απόκτηση της βρίσκονται τα Βριλήσσια και πολλά θα εξαρτηθούν από το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά τα Βριλήσσια,  έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην χορηγό του Ηρακλή Κηφισιάς , Nargile, πιθανολογείται ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας θα είναι 200.000 ευρώ, δεν έχει ξεκαθαρισθεί όμως ακόμη αν θα παραμείνει προπονητής ο Μάρκος Κωβαίος  ή αν θα προσληφθεί κάποιος άλλος και χρειάζονται τουλάχιστον έξι παίκτριες για να δημιουργηθεί ρόστερ πρωταθλητισμού. Τα Βριλήσσια έκαναν πρόταση και στη Δήμητρα Γιακουμή, αλλά δεν απάντησε ποτέ.

Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι με την παραμονή της Κοσμά, δυσαρεστημένοι με τη Γιακουμή, αλλά δεν μένουν εκεί και λένε τα καλύτερα λόγια για τη λίμπερο Αρέτα Κονόμι, που έπαιξε σχεδόν τζάμπα όλη τη χρονιά, αφού προσφέρθηκε να μη πληρωθεί για να δοθούν χρήματα στο Μαρκόπουλο και να αποκτήσει την ελευθερία της, γι αυτό και της έβαλαν στο συμβόλαιο τα πιο υψηλά πρίμ για την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου. Συν τοις άλλοις έπαιξε τον τελευταίο μήνα της περιόδου με βαριά θλάση, με κίνδυνο της υγείας της, προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός το νταμπλ.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

6 σχόλια

  • Comment Link bocelli Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 19:00 posted by bocelli

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας aek1924 η ΑΕΚ δεν έκανε καμία πρόταση στην Κις.

  • Comment Link giati Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 16:12 posted by giati

    Κρίμα για τον Ηρακλή...

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 15:32 posted by AEKVCfan

    ναι αλλά την λαδένη θα την πάρεις για να καλύψεις και δυο θέσεις σαν μπακ απ... και επίσης θα έχεις καλές λύσεις, όχι όπως φέτος με τη ζώρζου..

  • Comment Link pavlitos Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 14:25 posted by pavlitos

    Τσίμα,Λαδένη,Τοτσίδου + δύο ξένες = 5 ακραίες.Μήπως η Τσίμα δεν θα είναι σίγουρα του χρόνου στην ομάδα.

  • Comment Link rabita Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 14:08 posted by rabita

    και τα βριλλησια μάλλον θα έχουν μπατζετ 200.000.έτσι έγραφε χθες το φως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.