1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2022 16:00

Μαρτσέλο Αμποντάντζα: «Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι ευκαιρία για τις νέες αθλήτριες να ανέβουν επίπεδο» (vid)

Έτοιμος για τη πρώτη του πρόκληση με την Εθνική γυναικών εμφανίστηκε ο Ιταλός ομοσπονδιακός Μαρτσέλο Αμποντάνζα σε δηλώσεις που έκανε στη κάμερα του volleyball.gr λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για την Αλγερία, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι 19οι Μεσογειακοί Αγώνες.
Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει όλες αυτές τις ημέρες. Δυστυχώς είχαμε κάποια προβλήματα που δεν είχαμε υπολογίσει, όπως ορισμένους τραυματισμούς. Έχουμε ένα νεαρό γκρουπ αθλητριών που είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους Μεσογειακούς.

-Περιμένετε με ανυπομονησία το επίσημο ντεμπούτο σας στον πάγκο της Εθνικής γυναικών;
«Ναι φυσικά. Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα περιπέτεια στη καριέρα μου. Έχουμε αρκετές προκλήσεις μπροστά μας και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα».

-Ποιος είναι ο στόχος της Εθνικής στους Μεσογειακούς;
«Πάντα θα προσπαθούμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Γνωρίζω την δυσκολία σε αυτό γιατί θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε παράλληλα να βελτιώσουμε το επίπεδό μας γιατί είμαστε μία νεαρή ομάδα που χρειάζεται εμπειρίες για να πάει ένα βήμα παραπέρα».

-Πόσο θα μας βοηθήσουν οι Μεσογειακοί Αγώνες για τον μεγάλο μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;
«Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού είναι κάτι διαφορετικό. Στη προετοιμασία για τους αγώνες θα προστεθούν ορισμένες αθλήτριες που δεν συμμετέχουν στους Μεσογειακούς. Όμως οι Μεσογειακοί θα βοηθήσει το τωρινό γκρουπ αθλητριών για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.