Εκτυπώστε τη σελίδα
21-06-2022 14:42

Thessaloniki Grand Slam: Οι απονομές και οι βραβεύσεις στις κατάμεστες κερκίδες στη πλατεία Αριστοτέλους

Το εντυπωσιακό 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley στη πλατεία Αριστοτέλους ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές και τους φιναλίστ των δύο τελικών του Thessaloniki Grand Slam, αλλά και με τις βραβεύσεις στους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Για πρώτη φορά κατασκευάστηκαν δύο εγκαταστάσεις στη πλατεία Αριστοτέλους με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τους δύο τελικούς από τις κερκίδες αλλά και από την ERTSPORTS, με τις Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου να κατακτούν τον τίτλο στις γυναίκες και τους Ιάσωνα Κανέλλο, Άγγελο Μανδηλάρη να επικρατούν στους άνδρες.

Αναλυτικά οι απονομές:

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκαν η Δήμητρα Μαναβή και ο Άγγελος Μανδηλάρης.








Την απονομή στις Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου έκαναν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, ενώ τα κύπελλα στις νικήτριες του Thessaloniki Grand Slam 2022 έδωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.






Την απονομή στις Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη που κατέκτησαν την 2η θέση έκανε η εκπρόσωπος του χορηγού του Thessaloniki Grand Slam Ciel Ευγενία Γεωργιάδου και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Νίκος Δατσέρης.







Τα μετάλλια στους νικητές της διοργάνωσης Ιάσωνα Κανέλλο και Άγγελο Μανδηλάρη έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και τα κύπελλα απέμειναν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.



Τα μετάλλια στους Παναγιώτη Ιωαννίδη, Θοδωρή Παπαδημητρίου για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη του Thessaloniki Grand Slam Δήμητρα Χαριτίδου.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμος Θεσσαλονίκης για την άριστη συνδιοργάνωση του Thessaloniki Grand Slam. Την απονομή στον Δήμαρχο Θεσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη. Την απονομή έκανε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης.




Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην εκπρόσωπο της Bona Vita Ελένη Καραμπτσιά. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και υπεύθυνη του Thessaloniki Grand Slam Δήμητρα Χαριτίδου.



Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Φρέντυ Μπρουκς που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και βοήθησε τα μέγιστα στη διοργάνωση στη πλατεία Αριστοτέλους. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Νίκος Δατσέρης.