Εκτυπώστε τη σελίδα
13-06-2022 21:26

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: MVP η Αργυρώ Δημητρακάκου - Οι απονομές και οι βραβεύσεις του τουρνουά

Στο γεμάτο κόσμο κλειστό της Μεταμόρφωσης έπεσε η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 με τις απονομές και τις βραβεύσεις. Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε ο Ιωνικός Νίκαιας με την ακραία  του συλλόγου,  Αργυρώ Δημητρακάκου να αναδεικνύεται η πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) της διοργάνωσης.

Καλύτερη επιθετικός αναδείχθηκε η ακραία του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης Σίσυ Κατσιμάνη, ενώ η συμπαίκτρια της Ελευθερία κατέκτησε το βραβείο της κορυφαίας μπλοκέρ και η Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη αυτό της καλύτερης πασαδόρου.

Τέλος κορυφαία υποδοχέας του τουρνουά αναδείχθηκε η Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Αναλυτικά οι κορυφαίες του τουρνουά:

MVP: Αργυρώ Δημητρακάκου (ΑΟ Ιωνικός)

Καλύτερη επιθετικός: Σίσυ Κατσιμάνη (ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης)

Καλύτερη μπλοκέρ: Ελευθερία Σπαντιδάκη (ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης)

Καλύτερη σέρβερ: Δήμητρα Μπουλούμπαση (ΑΟ Ιωνικός)

Καλύτερη υποδοχέας: Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)

Καλύτερη πασαδόρος: Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη (ΠΑΟΚ)

Το βραβείο της MVP στην  Αργυρώ Δημητρακάκου απένειμε το μέλος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας.







Το βραβείο της κορυφαίας υποδοχέας στην Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου παρέδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής  Ανέστης Γιαννακόπουλος.





Το βραβείο της κορυφαίας επιθετικού στην Σίσυ Κατσιμάνη παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.





Ενώ αυτό της καλύτερης σέρβερ έδωσε στην ακραία του Ιωνικού Δήμητρα Μπουλούμπαση  το μέλος της Αγωνόδικου Επιτροπής του τουρνουά Αντώνης Τουλής





Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης Στυλιανός Σαριδάκης βράβευσε την καλύτερης μπλοκέρ της διοργάνωσης Ελευθερία Σπαντιδάκη.





Το βραβείο της καλύτερη πασαδόρου έδωσε στην Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη έδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.






Την απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή Ιωνικό έκανε Γενικός Γραμμετέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.


Τα χρυσά μετάλλια στην ομάδα του Ιωνικού  παρέδωσε το μέλος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας.


Τα ασημένια μετάλλια στον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.





Τα μετάλλια στην ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέλαβε την 3η θέση παρέδωσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης Στυλιανός Σαριδάκης





Τα αναμνηστικά διπλώματα στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό που κατέλαβε την 4η θέση παρέδωσε το μέλος της Αγωνόδικου Επιτροπής Αντώνης Τουλής.






Τέλος ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης απένειμε στον επί σειρά ετών πρόεδρο της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΑΑ  Χρήστο Σύλλα τιμητική πλακέτα. Την πλακέτα απένειμε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης Στυλιανός Σαριδάκης.



Κάπως έτσι έπεσε η αυλαία τη τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18, με τις αθλήτριες όλων των ομάδων να ποζάρουν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες όλες μαζί και τους ανθρώπους του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης να δέχονται τα συχγαρητήρια όλων για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλλαν όλες τις ημέρες διοργανώνοντας ένα απολύτως πετυχημένο τουρνουά.