1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2022 14:49

Απροσπέλαστο κέντρο οι Αμαζόνες με Μαρία Νομικού

Πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες στην Πρι Λιγκ έκαναν οι Αμαζόνες με την απόκτηση της Μαρίας Νομικού. Η 29 χρονη (1μ90) διεθνής αθλήτρια που έκανε σπουδαία καριέρα, καθώς αγωνίστηκε πέντε χρόνια στο Ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ελλάδα φόρεσε την φανέλα των Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ( 2 φορές) και  ΑΕΚ, αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα του Βασίλη Πανδή, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο και πάλι στη Volley League, από την θέση της κεντρικής, και όχι της ακραίας-διαγώνιας που αγωνίστηκε στην μεγάλη καριέρα της.

Για την επιστροφή της Μαρίας Νομικού στην ενεργό δράση, η οποία αρχικά αγωνίστηκε για ένα παιχνίδι με την ομάδα του Απολλώνιου στην Α2, τη σεζόν 2020-21 ενω πέρυσι λογω εγκυμοσύνης είχε αναλάβει καθήκοντα γενικής αρχηγού του συλλόγου του Κερατσινίου, η διοίκηση των Αμαζόνων αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του, με τη διεθνή αθλήτρια Μαρία Νομικού.

Η Μαρία Νομικού, που θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση της κεντρικής στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, είναι μια πολύ έμπειρη και πολυσύνθετη αθλήτρια. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε ως ακραία/διαγώνια, ενώ στην πλούσια καριέρα της έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος όπως και το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ. Η σπουδαία αθλήτρια, που γεννήθηκε το 1993 και έχει ύψος 1.90, έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις της, η κα. Νομικού, τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των Αμαζόνων. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της στη νέα Πρι Λιγκ».

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στη Μαρία Νομικού, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.»

Ρόστερ Αμαζόνων

Πασαδόροι: Ελένη Βυθούλκα

 Ακραίες: Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Νάσια Φακοπουλίδου

 Διαγώνιες: Σοφία Γκρέκα

Κεντρικές Μαρία Νομικού

 Λίμπερο

Προπονητής: Βασίλης Παννδής

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.