1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2022 23:59

Ανανέωσε για τρίτη χρονιά με τον ΠΑΟΚ η Λίτσα Μερτέκη

Την φανέλα του ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά θα φοράει η ακραία, Λίτσα Μερτέκη. Η 31 χρόνη (1μ85) Θεσσαλονικιά «μπόμπερ», συμφώνησε με την διοίκηση του δικεφάλου για ανανέωση της συνεργασίας και διεκδίκηση τίτλων στη νέα Volley League.

H Ευαγγελία Μερτέκη ξεκίνησε το βόλεϊ στην Σταυρούπολη και στη συνέχεια αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στους Μακεδόνες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στους Μακεδόνες Το 2013 μετακόμισε και πάλι στην Αθήνα όπου φόρεσε με μεγάλη επιτυχία για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το 2017 δοκίμασε τις δυνάμεις της στο εξωτερικό και αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Μαρσάλα.

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Α.Ο. Θήρας και από το 2020 βρίσκεται στον Π.Α.Ο.Κ. με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει για την Μερτέκη«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.Η Ελληνίδα διεθνής ακραία, γεννημένη το 1991, με ύψος 185cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», σε μία σεζόν με υψηλούς στόχους.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευαγγελία Μερτέκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα αποτελώ μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου

Κεντρικές: Λιζέτ Μπλάνκο (Κούβα), Iωάννα Πολυνοπούλου, Τερζόγλου Κυριακή, Τσιόγκα Ανδρομάχη

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη, Πέιτον Κάφρεϊ (ΗΠΑ), Μερτέκη Ευαγγελία, Κλέπκου Μαρία 

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Ελένη Παπαδοπούλου

Διαγώνιες: Καταρζίνα Κρολ (Πολωνία), Αθανασία Λιάγκη

Προπονητής: Μαρκο Φενόλιο

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.